Yok ben alıştım koltuğa sıcak 😁 ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak 😁 🤫🤫🤫
Murat Ünlü Son Kale "ALTIN OK" 🏹 47. Dönem Oyun Başkanı Perşembe - 08:08 #181 ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ...
ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ...
Hasanc57 Altın Ok-Parti Başkanı 48. Dönem Oyun Başkanı Perşembe - 08:57 #182 ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ... Banada mantıklı geldi bu,
ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ... Banada mantıklı geldi bu,
Murat Ünlü Son Kale "ALTIN OK" 🏹 47. Dönem Oyun Başkanı Perşembe - 09:47 #183 Hasanc57' Alıntı: Banada mantıklı geldi bu, Genişletmek için tıkla ... Benim kalbimde yatan sensin Abi
Hasanc57' Alıntı: Banada mantıklı geldi bu, Genişletmek için tıkla ... Benim kalbimde yatan sensin Abi
Hasanc57 Altın Ok-Parti Başkanı 48. Dönem Oyun Başkanı Perşembe - 09:49 #184 Murat Ünlü' Alıntı: Benim kalbimde yatan sensin Abi Genişletmek için tıkla ... Ben bir kere oldum
AG34 Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı 38. Dönem Oyun Başkanı Perşembe - 09:50 #185 ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ... @Murat Ünlü kaç taşa anlaştınız KAP a bildirin merak konusu olmuş
ErenA' Alıntı: Yok ben alıştım koltuğa sıcak ayrıca biz @Murat Ünlü ile anlaştık beni atayacak Genişletmek için tıkla ... @Murat Ünlü kaç taşa anlaştınız KAP a bildirin merak konusu olmuş