Asil Türk Partisi Birleşme (30 Kişi İçeride)

Akın Cınar

Türk Ulus Birliği.
Vatandaş
Çok yazık ki anlayışınız adına çok kırıldım benim için hepiniz değerli kıymetlisiniz her ne olursa olsun.Yolunuz açık olsun ben yine buralarda olurum başınız sıkışsa çekinmeyin
Bizler de sana değer verdigimiz icin, kırıldıgımız icin su an boyle konsuyoruz abi. Bi kusurumuz varsa affola Yolun açık olsun başarılar dilerim 🖐

Son düzenleme:

SILA

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ya siz ne ara bu kadar düşman oldunuz ben anlamıyorum ne yaptım size de bu kadar kin dolu oldunuz kimler size ne söylüyor arkadaşım delikanlı gibi çıksın onlar karşıma.Ben Asil kalın derken zaten orada da asil durun dik durun dedim.Bir daha hakkımda bilip bilmeden yorum yapmayın Asil Türk ü bir birine düşürmeye kim cesaret ederse karşındayim.Sizler benim her ne olursa olsun dostlarım yol arkadaşlarımsınız . Bu böyle biline
Bu böyle bilinmiyor işte yanınızdaki yandaşları koruyacağınıza azıcıkta bizi savunsaydınız her zaman bizi susturuyorsunuz ama onlara gelince dur noktası olmuyor.Kimseye bir düşmanlığımız yok çok şükür ne sana başkanım ne de bir başkasına türk türkün dostudur herkes dostumuzda onlar ancak arkamızdan veya herhangi bir yerden yazıp bizi tahrik edince çok iyi oluyor değil mi?

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu böyle bilinmiyor işte yanınızdaki yandaşları koruyacağınıza azıcıkta bizi savunsaydınız her zaman bizi susturuyorsunuz ama onlara gelince dur noktası olmuyor.Kimseye bir düşmanlığımız yok çok şükür ne sana başkanım ne de bir başkasına türk türkün dostudur herkes dostumuzda onlar ancak arkamızdan veya herhangi bir yerden yazıp bizi tahrik edince çok iyi oluyor değil mi?
Sıla bişey soracağım sen beni ne kadar tanıyorsun veya Asil Türk e ne zaman geldin de kurduğum partide beni hayin ilan ediyorsun bı kendinize gelin haddinizi bilin sınırı aşmayın.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Ben haddimi aşmıyorum abi haddimi aştıysamda özür dilemesinide bilirim seni hain ilan etmedim senden bahsetmedim o mesajdada
O zaman biraz dikkat edelim yazdıklarımıza aldığım kararlar ortak alınmış kararlar ve sizin arkanızdayım her daim yanınızda olmama kararim da Kendi doğru bildiğim şeylerden dolayı.Sjzi iyi anlıyorum yaninizda olmamam sizin için olması gereken ama şahsım Coşkun Karaosmanoğlu ile sorunları olan bir oluşum sizi gittiğiniz yer ve yaşananlari bilmediğin için sen böyle fevri davranıyorsun arkadaşlarla bı konuş fikir edeim neden buradayim anlatsınlar.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Kadir baskanım, O iş öyle değil emin ol . Abi dedigimiz adam ne yaptı da mesela bizler bu düsünceye girdik bunu da bi sorgular mısın. Biz cogu seyi bilmemize ragmen yuttuk neden ? Asil için. Ama biz yuttukca daha da üstümüze oynandı, daha da abi dediklerimiz asil menfaatinde bile ortalık da gozükmedi ya da tersine Asil zararına kararlar. Hadi bunları gectim en kötüsünü de biliyoruz emin ol biliyoruz, saygılar.
Sevgili Akın ben bu yorumunu atlamışım kusura bakma şimdi cevabını veriyorum.Sen Asil Türk e ne zaman geldin veya geçmişte neler yaşandı ne kadarına hakimsin de hakkımda bu yorumları yapıyorsun ya veya nasıl bir psikoloji içindesin sen menfaatleri doğrultusunda hareket eden kim oluyor burada sen bi düşün bakalım yanında samimi olduğun insanlara bir sor bakalım biz bu günlere nasıl geldik ve gerekirse tek başımıza da kalsak boynumuzu eğmeyip yolumuza bakarız dedik . Sağdan soldan duyma laflarla karışıma çıkıp burada saçma sapan işler yapmayın.Sizin ne işiniz var peki orada ne için gittiniz beni daha fazla konuşturmayın isterseniz oturun oturduğunuz yerde

Akın Cınar

Türk Ulus Birliği.
Vatandaş
Sevgili Akın ben bu yorumunu atlamışım kusura bakma şimdi cevabını veriyorum.Sen Asil Türk e ne zaman geldin veya geçmişte neler yaşandı ne kadarına hakimsin de hakkımda bu yorumları yapıyorsun ya veya nasıl bir psikoloji içindesin sen menfaatleri doğrultusunda hareket eden kim oluyor burada sen bi düşün bakalım yanında samimi olduğun insanlara bir sor bakalım biz bu günlere nasıl geldik ve gerekirse tek başımıza da kalsak boynumuzu eğmeyip yolumuza bakarız dedik . Sağdan soldan duyma laflarla karışıma çıkıp burada saçma sapan işler yapmayın.Sizin ne işiniz var peki orada ne için gittiniz beni daha fazla konuşturmayın isterseniz oturun oturduğunuz yerde
Bi daha başa sarmayalım hic abi. istiyorsan özelden anlatayım sana problemi neden boyle dedigimi vs başarılar dilerim tekrardan

Son düzenleme:

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Abi hiç yorum yapmak istemezdim ama bak kurucu olduğun Asil Türk partisinin son dönemde ki yönetiminden dahi haberin yok Akını Sılayı Uğuru Dahi tanımıyorsun tamam son dönemde oyuna pek girmedin ama arka plan da senin her verdiğin kararda bu kişiler senin ağzından çıkan karara saygı duyup tamam dediler. Aynı şekilde bizlerde. Zamanında ben bir çok şeye karşı çıkmama rağmen senin sözünü dinledim burda durdum.
şimdi diyosun ki yanında ki arkadaşların neden birleşti. Sen nedenini çok iyi biliyosun abi ama biz aldığımız bu karardan hiç pişman değiliz. Benim sana tek diyeceğim dostum dediğin insanları kırdın. Bu oyun gelip geçici biz her zaman dostluğa baktık ama demek ki arka planda fazla derine inmemişiz. Bu süreç yaklaşık 4 ay önce bitecekken sırf sen varsın diye sustuk alttan aldık. Şimdide diyosun ki tek kalsakta boyun eğmicez. İnan bana senin kararların yüzünden sen bizim çok boynumuzu çok eğdin.
Diğer bir konu sen son cümlende demişsin ki ne işiniz var ne için gittiniz ? Bizim makamla mevkiyle derdimiz yok isterse hiç verilmesin gerekirse her makamı olanı da istifa ettiririm. Konuşturmayın diyosun oturun oturduğunuz yerde diyosun buyur konuş abi herşeyi dökelim ortaya 4 ay öncesine kadar konuşalım burda

T U N C A Y

Bağımsız Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Susayım susayım konuşmayayım diyorum ama konusmadikca birde hakliymis gibi forumda ahkâm kesiyorsun abi. Öncelikle senin yaninda durdugun adamlar her defasinda Asile ihanet etti sana dedik uyardik temiz sayfa açdik dedin sustuk devam ettik. Daha 2 hafta gecmeden gene ihanet ettiler. Ne zmn seninle konussak kadir de kadir diye diye inledin. Ustune ustluk buda yetmezmis gibi bakanliklarda 2 asil üyesi adayken gittin herkese özelden yazip altinoka oy istedin. Senin verdigin zarari asile kimse vermedi. Asla asili ve yonetimi agzina alma bunu haketmiyorsun. Herkes oyunu birakdiginde guzel insanlar iyi anılacak ama sen Asile hainliginle anılacaksın. Bi duruşum var demissin o yuzden orada degilim demissin. Grup kurupda o kusdugun insanlarla barişmanda hangi duruşu kasdettin. Burda yalan yanlis konusup hakliymissin gibi yazip durma daha fazla kirli çamasirlarinda ortaya cikmasin senin yararın için.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Susayım susayım konuşmayayım diyorum ama konusmadikca birde hakliymis gibi forumda ahkâm kesiyorsun abi. Öncelikle senin yaninda durdugun adamlar her defasinda Asile ihanet etti sana dedik uyardik temiz sayfa açdik dedin sustuk devam ettik. Daha 2 hafta gecmeden gene ihanet ettiler. Ne zmn seninle konussak kadir de kadir diye diye inledin. Ustune ustluk buda yetmezmis gibi bakanliklarda 2 asil üyesi adayken gittin herkese özelden yazip altinoka oy istedin. Senin verdigin zarari asile kimse vermedi. Asla asili ve yonetimi agzina alma bunu haketmiyorsun. Herkes oyunu birakdiginde guzel insanlar iyi anılacak ama sen Asile hainliginle anılacaksın. Bi duruşum var demissin o yuzden orada degilim demissin. Grup kurupda o kusdugun insanlarla barişmanda hangi duruşu kasdettin. Burda yalan yanlis konusup hakliymissin gibi yazip durma daha fazla kirli çamasirlarinda ortaya cikmasin senin yararın için.
Tek tek hepinize dert anlatayım sende gel Tuncay Kadir Kadir diyorum evet yine de derim aslan parçası bu Asil Türk ün varlığına destek olmuş her insana saygı Sevgi duyarım sen hangi dönemde makam aldın Tuncay hele bana onu de bakalim. Madem makam mevki peşinde koşuyorsun ne işin var orada bana bı izah et neyin ne olduğu bilmeden neden yorum yapıyorsunuz sen daha benimle nasıl konuşacağını bilmiyorsun birde saygı duydum diyorsunuz ahkâm kesmek nedir yakışıyormu sana .Ha birde Diriliş ittifakı dilinize amma dolabınız yaw kardeş madem rahatsızsınız kalın tek başınıza illa bir tarafta olmayan gerek varmı.Gelelim oy kullandırma mevzusuna 3 Asil Türk üyesi vekilden başka kime yazmışım ben bularin birisi kurucusu olan @RE0N diğer ikisi de başından bu yana beraber olduğumuz arkadaşlar ya şuna dahi laf edebiliyorsun gerçekten çok yazık.Sen geçen akşam benimle ne konuştun Tuncay ne için aradın ben ne yaptım sizin için bir oturtup düşünün yahu.