Asil Türk Partisi Birleşme (1 Kişi İçeride)

SILA

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
O zaman biraz dikkat edelim yazdıklarımıza aldığım kararlar ortak alınmış kararlar ve sizin arkanızdayım her daim yanınızda olmama kararim da Kendi doğru bildiğim şeylerden dolayı.Sjzi iyi anlıyorum yaninizda olmamam sizin için olması gereken ama şahsım Coşkun Karaosmanoğlu ile sorunları olan bir oluşum sizi gittiğiniz yer ve yaşananlari bilmediğin için sen böyle fevri davranıyorsun arkadaşlarla bı konuş fikir edeim neden buradayim anlatsınlar.
Bu arkamızda olmuş halinizmi?

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben aktif kalsam zaten bu böyle olmazdı ne zaman ki ittifak gurubuna dahil ettim kenara çekildim malum sebeplerden dolayı ne olduysa o zamandan sonra oldu ilk 4 aydan sonra ne değişti de anlaşmazlık oldu sorusuna cevabın ne olacak Ahmet ben sana söyleyeyim Coşkun Karaosmanoğlu yoktu
Senlik hiç bir durum yok emin ol senin olduğun dönemde dahi sorunlar vardı sırf senin hatrına sustuk sen gidince baktık ki herkese herşey söz verilmiş ama asil türke gelince ikinci plana atılıyor bizde buna karşı çıktık

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yükselen ve Mhp ile olan sorun sıkıntı benim şahsi meselemdi Diriliş ittifakı mensupları da bu meseleyi Kendi meselesi bildi
Ne dedik ozamanlar abi madem ittifakız dostuz, siz neysek biz oyuz. Sen yükseleni istemem dedin bizde attık ittifaktan. Naz ile sinan arkamızdan iş cevirdi dedin bizde onları karşımıza aldık. Biz bu işlerle uğraşırken bu arkadaşlar makamlarını çatır çatır aldı. Ne bir olaya dahil oldular Ne bir sıkıntıda söz söylediler. Ama kötü olan bizler oluyoruz işte. Bizim yüzümüze böyle oldu bunlar. Bunlarn tek Savunmaları sabaha kadar vergi kastım emek verdim makam hakkımdı. Makama gelince ağızları ayrılıyordu hepsinin.

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne dedik ozamanlar abi madem ittifakız dostuz, siz neysek biz oyuz. Sen yükseleni istemem dedin bizde attık ittifaktan. Naz ile sinan arkamızdan iş cevirdi dedin bizde onları karşımıza aldık. Biz bu işlerle uğraşırken bu arkadaşlar makamlarını çatır çatır aldı. Ne bir olaya dahil oldular Ne bir sıkıntıda söz söylediler. Ama kötü olan bizler oluyoruz işte. Bizim yüzümüze böyle oldu bunlar. Bunlarn tek Savunmaları sabaha kadar vergi kastım emek verdim makam hakkımdı. Makama gelince ağızları ayrılıyordu hepsinin.
Ağzını ayırma fazla boş yapıyosun

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne kadar kalpak adamsın la 😅seninle yazismak bile zaman kaybi. Birbirinizi yağlayın durun kanı bozuk olanı zorla duzeltecek degiliz. Forumda şakşakcilarinla ve yalanlarinla eğlenmeye devam et. Ne boş beles adamsin 😁
Dogruları yazıp yüzüne vurunca nasılfa Zoruna gitti hemen uslübun değişti ama. Bu haksızlığını bastırmanın bir yolu işte 🤣

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Noldu doğruları duymak zorunuza gitti deme hepiniz 🤣
Niye zoruma gitsin sana o kadar laf söylendi biraz yüzün kızarmadı çünkü alışıksın bu biraz içten içe seni bitirir sen sivil hayatında boş işler müdürüsün kümse seni bişey yerine koymuyor işte gelip burda ahkam kesiyosun 😂😂😂

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Bütün bu konuşmaları hayretle okudum.
Bizim oralarda bir laf var kendi malımın hırsızı oldum diye. @Coşkun Karaosmanoğlu kurduğun partide hain ilan edilmen çok trajikomik oldu. Sana yakışan tüm hakları sana ve kurucu üyelerine ait olan Asil türk partisini yeniden kurup daha sağlam bir kadro ile eskiden daha iyi yerlere getirmek.

Metin Palas

Aktif Üye
Vatandaş
Arkadaşlar sakin olalım biraz kimse durduk yere ban yemesin bunların hepsi yakında unutulacak zaten birbirinizin kalbini kırmayın 🙂