📣 53. Dönem Seçimleri Hk. (3 Kişi İçeride)

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,

53.Dönem Milletvekilliği Seçimlerini kazanan Türk Ulus Birliği Partisi’ni tebrik ediyorum. 325 oy ve 55 milletvekiliyle sandıktan birinci çıkmak önemli bir başarı. Ancak görüyoruz ki, meclis bileşenleri seçimlerinde işler pek de bekledikleri gibi gitmemiş. Altın Ok Partisi, Meclis Başkanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığını alarak, çoğunluk değil stratejinin kazandığını bizlere bir kez daha göstermiştir.

Yeni Meclis Başkanı’na ve göreve gelen tüm bakanlara başarılar diliyor, oyunun menfaati doğrultusunda verimli bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.

53.Dönem Onursal Başkanı
ErenA.

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Onursal Başkan Sevgi Saygı ve hatta özlemle seni uğurluyoruz 😂 bir ara Başkan Online seni bırakmayacak diye düşünmedim değil..

Güzel Dileklerin için teşekkürler... 🌹

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyuna kattığın tecrübeler adına teşekkür ederim Eren başkan onursal başkan şerefine ilk kez nail olan oyuncusun tebrikler. Görev süren boyunca da adil ve tarafsız olman adına teşekkür ederiz.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Onursal Başkan Sevgi Saygı ve hatta özlemle seni uğurluyoruz 😂 bir ara Başkan Online seni bırakmayacak diye düşünmedim değil..

Güzel Dileklerin için teşekkürler... 🌹
Oyuna kattığın tecrübeler adına teşekkür ederim Eren başkan onursal başkan şerefine ilk kez nail olan oyuncusun tebrikler. Görev süren boyunca da adil ve tarafsız olman adına teşekkür ederiz.
İyi Dilekleriniz için Teşekkür ederim sağolun 🙏