Yine genel bir Oyuna giriş problemi mi yaşıyoruz.?
şimdi mesele 53.dönem tag kaç kişiye verilecek dönem 3 ob gördüSize de 47. Dönem Oyun Başkanı hayırlı olsun efendim![]()
Özmene 2. Darbeci oyun başkanı Eren başkana onursal başkan Ekrem başkana 53. dönem obşimdi mesele 53.dönem tag kaç kişiye verilecek dönem 3 ob gördü![]()
abuzeyt başkan var arada birde onada verilmeli benceÖzmene 2. Darbeci oyun başkanı Eren başkana onursal başkan Ekrem başkana 53. dönem ob![]()
Ha doğru ona da verilmeli sonuçta seçim kazandıabuzeyt başkan var arada birde onada verilmeli bence.
üçün de yazacak 53.dönem o.b diye hangisi hangisiHa doğru ona da verilmeli sonuçta seçim kazandı
alicim hepsinde yazacak canım başkanım hepsi yaptığına göre değil mi ?üçün de yazacak 53.dönem o.b diye hangisi hangisi![]()
![]()
Sizlere Mesaj atarak kendini 53. Dönem OB olarak tanıtan şahıslara inanmayınız. Böyle bir durumda hemen Gerçek OB ErenA. Başkana bilgi veriniz.üçün de yazacak 53.dönem o.b diye hangisi hangisi![]()
![]()
alicim hepsinde yazacak canım başkanım hepsi yaptığına göre değil mi ?
saçma bana göre darbe olduysa kimseye ob yazılmamalı o ay boş geçilmeli ki o dönemlerde darbe olduğu belli olsun şimdi 1 gece koltukta kalana ob yazıyorlar sen in yavrum sen çık yavrum 23 nisan gibi tabi kişisel görüşlerimizevet tabiki yazacak nasıl bir dönem gördük herkes 53. dönem o.b
![]()
ay bitmeden istifa olursa o.b. den 4.yü görürmüyüzsaçma bana göre darbe olduysa kimseye ob yazılmamalı o ay boş geçilmeli ki o dönemlerde darbe olduğu belli olsun şimdi 1 gece koltukta kalana ob yazıyorlar sen in yavrum sen çık yavrum 23 nisan gibi tabi kişisel görüşlerimiz![]()
seni yazdırırız kral merak etme tamam sende 53 olay bitmeden istifa olursa o.b. den 4.yü görürmüyüzilerde hepsi diyecek 53. dönem o.b bendim sendin
![]()
yok be bu kadar karışık bir ay o.b bence sıra sende sende ol 53.dönem o.b tag ı ücretsizseni yazdırırız kral merak etme tamam sende 53 ol
seni yazdırırız kral merak etme tamam sende 53 ol
yok kral hacıosmanoğlu gibi adamım ben 61.dönemi beklicem trabozluyumyok be bu kadar karışık bir ay o.b bence sıra sende sende ol 53.dönem o.b tag ı ücretsizben valiyim güzel maaşı var efendim sigortası da var
Deli hikmet nerdeyok kral hacıosmanoğlu gibi adamım ben 61.dönemi beklicem trabozluyum