Belkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelimTamam o zaman emre baskanim kendisi benim kullandigim noktala isaretleri ile mutemadiyen dalga gectigi icin sanirim bir seferlik hak etmistir.

Belkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelimTamam o zaman emre baskanim kendisi benim kullandigim noktala isaretleri ile mutemadiyen dalga gectigi icin sanirim bir seferlik hak etmistir.
Kadir baskan bol bol papatya cayi dagitti zamaninda o yuzden de boyle olduk cicek bocek vallah boğaldimBelkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelim![]()
Kadir baskan bol bol papatya cayi dagitti zamaninda o yuzden de boyle olduk cicek bocek vallah boğaldim![]()
Papatya cayini.karsilikli ictik sanirim napalim yaniKadir başkan beypazarinida çok sever çicekci böcekci başlari erenle semihdi aslinda
![]()
Ben çay sevmiyorum ya benPapatya cayini.karsilikli ictik sanirim napalim yanie hadi bi cicek benden bir bocekte senden olsun emre baskan
![]()
Ozlestik Emirhanla yaa @BaşkanOnline bi af cikarsa da gelse yaa valla super olur cok sessiz degilmi.ortalik.sizcedeeeeBen çay sevmiyorum ya benolur mu
Emirhanida unutmamak lazimdi oda severdi cicek bocek
![]()
Böyle olmasi istendi ve olduOzlestik Emirhanla yaa @BaşkanOnline bi af cikarsa da gelse yaa valla super olur cok sessiz degilmi.ortalik.sizcedeeee![]()
Simdi bizde gitmeyelim senle de iyi gecindigimiz soylenemezdi tabi emreBöyle olmasi istendi ve oldu
Her an hersey olabilir bi fitil ateslenmesine bakar herseySimdi bizde gitmeyelim senle de iyi gecindigimiz soylenemezdi tabi emre![]()
He ya valla dur ben gidimHer an hersey olabilir bi fitil ateslenmesine bakar hersey![]()
Yok ablm senin gibi turkce.dil.devrimini.bastan.yazan.birine.ne haddime.ama.yalan.bolumu.varsa.bu yalan uzmanlığı bölümünden mezun olmayı ne zaman başardın Yoksa doktora yaparken mi öğrendin bu incelikleriTesekurlerr
Sen naptin okulumu degistirdin aaa okullara palyacoluk bölümümü acildi.
Yoksa sen de Hayali Meslekler Fakültesi'nden mezun musun Alanında bayağı iddialısın daTesekurlerr
Sen naptin okulumu degistirdin aaa okullara palyacoluk bölümümü acildi.
Saolun başkanım sizdeEno asgari ücret gibisin
Ne seninle nede sensiz olmuyor
bu projeniz ne durumda şu andaDeğerli başkanı online oyuncuları ve yönetimi bugün Bursa toplanma sebebimiz benim hayalim olan 3 projemi sunmak ve bu 3 projemizde ekonomimize katkı sağlayacak ve oyuncularımızı güçlendirecek bir sistem kuruyoruz bu sistemle birlikte Hepimiz güçlenerek bir adım daha atmayı düşünüyoruz. ..
PROJE ADI: ENTE BANK
PROJE KURUCULARI: @EN1 , @Polat ALEMDAR
PROJE GÖRSELLERİ.
logo:
Ekli dosyayı görüntüle 19727
Ekli dosyayı görüntüle 19728
Hesap Kartı,
Ekli dosyayı görüntüle 19729
Kredi Kartı, Ekli dosyayı görüntüle 19730
Atm,
Ekli dosyayı görüntüle 19731
Genel Merkez.
Hayırlı Olsun
BAŞKAN ONLİNE,
Kim hayata geçirecek bu projeyi. Yönetim onayladı mı?bu projeniz ne durumda şu anda
bilgi verebilir misiniz % yüzde kaçlık durumda bitme aşaması ve ne zamana aktif edilecek çünkü bu konu başlığı unutuldu gitti bile şu anda hatırlatma amaçlı detaylı bilgi verebilir misiniz
En yakın zamanda bekliyoruz başkanlarımDeğerli başkanı online oyuncuları ve yönetimi bugün Bursa toplanma sebebimiz benim hayalim olan 3 projemi sunmak ve bu 3 projemizde ekonomimize katkı sağlayacak ve oyuncularımızı güçlendirecek bir sistem kuruyoruz bu sistemle birlikte Hepimiz güçlenerek bir adım daha atmayı düşünüyoruz. ..
PROJE GÖRSELLERİ.
logo:
Hesap Kartı,
Atm,
Genel Merkez.
Hayırlı Olsun
BAŞKAN ONLİNE,
Altın ok arkadaşlara vermeyin geri alamazsınızDeğerli başkanı online oyuncuları ve yönetimi bugün Bursa toplanma sebebimiz benim hayalim olan 3 projemi sunmak ve bu 3 projemizde ekonomimize katkı sağlayacak ve oyuncularımızı güçlendirecek bir sistem kuruyoruz bu sistemle birlikte Hepimiz güçlenerek bir adım daha atmayı düşünüyoruz. ..
PROJE GÖRSELLERİ.
logo:
Hesap Kartı,
Atm,
Genel Merkez.
Hayırlı Olsun
BAŞKAN ONLİNE,
Kardeşim bu kadar kudurma ne için ne yaptık ki de bu kadar karın ağrısı var sende corumlusun yaparsın diye cok önemsemiyoruz seniAltın ok arkadaşlara vermeyin geri alamazsınız![]()