Belkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelimTamam o zaman emre baskanim kendisi benim kullandigim noktala isaretleri ile mutemadiyen dalga gectigi icin sanirim bir seferlik hak etmistir.
Belkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelimTamam o zaman emre baskanim kendisi benim kullandigim noktala isaretleri ile mutemadiyen dalga gectigi icin sanirim bir seferlik hak etmistir.
Kadir baskan bol bol papatya cayi dagitti zamaninda o yuzden de boyle olduk cicek bocek vallah boğaldimBelkide oda seviyordur o sekilde konusmayi hepimiz birbirimize çicek böcek atalim kavga etmyelim
Kadir başkan beypazarinida çok sever çicekci böcekci başlari erenle semihdi aslindaKadir baskan bol bol papatya cayi dagitti zamaninda o yuzden de boyle olduk cicek bocek vallah boğaldim
Papatya cayini.karsilikli ictik sanirim napalim yani e hadi bi cicek benden bir bocekte senden olsun emre baskanKadir başkan beypazarinida çok sever çicekci böcekci başlari erenle semihdi aslinda
Ben çay sevmiyorum ya ben olur mu Emirhanida unutmamak lazimdi oda severdi cicek bocekPapatya cayini.karsilikli ictik sanirim napalim yani e hadi bi cicek benden bir bocekte senden olsun emre baskan
Ozlestik Emirhanla yaa @BaşkanOnline bi af cikarsa da gelse yaa valla super olur cok sessiz degilmi.ortalik.sizcedeeeeBen çay sevmiyorum ya ben olur mu Emirhanida unutmamak lazimdi oda severdi cicek bocek
Böyle olmasi istendi ve olduOzlestik Emirhanla yaa @BaşkanOnline bi af cikarsa da gelse yaa valla super olur cok sessiz degilmi.ortalik.sizcedeeee
Simdi bizde gitmeyelim senle de iyi gecindigimiz soylenemezdi tabi emreBöyle olmasi istendi ve oldu
Her an hersey olabilir bi fitil ateslenmesine bakar herseySimdi bizde gitmeyelim senle de iyi gecindigimiz soylenemezdi tabi emre
He ya valla dur ben gidim yanlis konu fitil icin simdilik gaz lambasi ile idare edelimHer an hersey olabilir bi fitil ateslenmesine bakar hersey
Yok ablm senin gibi turkce.dil.devrimini.bastan.yazan.birine.ne haddime.ama.yalan.bolumu.varsa.bu yalan uzmanlığı bölümünden mezun olmayı ne zaman başardın Yoksa doktora yaparken mi öğrendin bu incelikleriTesekurlerr
Sen naptin okulumu degistirdin aaa okullara palyacoluk bölümümü acildi.
Yoksa sen de Hayali Meslekler Fakültesi'nden mezun musun Alanında bayağı iddialısın daTesekurlerr
Sen naptin okulumu degistirdin aaa okullara palyacoluk bölümümü acildi.
Saolun başkanım sizdeEno asgari ücret gibisin
Ne seninle nede sensiz olmuyor