Dayım bunlara ne anlatsan alkış tutarlar, inanmışlar bellikiSorduklarında alacakları cevabı merak ettim![]()

Dayım bunlara ne anlatsan alkış tutarlar, inanmışlar bellikiSorduklarında alacakları cevabı merak ettim![]()
Var 55 vekille 2 bakanlık +1 meclis başkanlığı+ 1ob kaybettiniz de mi?İsmail eminmisin okuma sayman var mı kardeşim
Murat ünlü senin aklın ermez o işlere
Matematiğe inanmıyormuş bunlarVar 55 vekille 2 bakanlık +1 meclis başkanlığı+ 1ob kaybettiniz de mi?
Siz sayılara çok takıldığınız için bu haldesiniz herhalde
Gkb seçimi mi neİsmail neden bahsettiğimi bile anlamadın
Dayım bunlara ne anlatsan alkış tutarlar, inanmışlar belliki![]()
Forumu kullanmayı öğren artık...İsmail neden bahsettiğimi bile anlamadın
Yeni Yeni çömezlerden. Birşey bildiği yok. Kandırılmış budaDayıcım bu Ethem kim yeni yetmemi..?
Sen hangi bahaneye sarılacağını bile bilmiyorsun onu belli et önceBeso sen hangi bayrağa selam verdiğin bile belli değil
Biraz siz de yapın tavsiye olsun sonra çoğunlukken azınlık durumuna düşmezsiniz belkiEl parmak hesabı yapa yapa sütten kesildiniz![]()
Murat ilk oyuna girenlerdenim desen tanıcanmı sen daha burda eserin bile yoktu
Yeni Yeni çömezlerden. Birşey bildiği yok. Kandırılmış buda![]()
Bende anlamadım. Gelip bize sallamaya çalışıyorlar. Bir ton laf yiyip rezil oluyorlar, ağlaya ağlaya gidiyorlar sonraHer kandırılan ne diye Gelip burada ahkam kesiyor anlamadım![]()
Bana bu cevaplarla gelme ya adam akıllı tartış ne bu zikzak çizmelerİsmail sen bi kal kardeşim yerinde