Bunların dişliler yalama olmuş o zaman Dayıcım..Bende anlamadım. Gelip bize sallamaya çalışıyorlar. Bir ton laf yiyip rezil oluyorlar, ağlaya ağlaya gidiyorlar sonra![]()
Çevir çevir ileri gitmiyor..
Bunların dişliler yalama olmuş o zaman Dayıcım..Bende anlamadım. Gelip bize sallamaya çalışıyorlar. Bir ton laf yiyip rezil oluyorlar, ağlaya ağlaya gidiyorlar sonra![]()
Dayım, bunlar tepeden tırnağa aynıBunların dişliler yalama olmuş o zaman Dayıcım..
Çevir çevir ileri gitmiyor..
Kisaa ve net cevap sayin bakanim.SİZENE Canim ole istedi.Sorduklarında alacakları cevabı merak ettim![]()
Yatacak yerim var merak etme sen Ethem ama bos laflarla uğraşacak vaktim yokBeso beso senin yatacak yerin yok bu dünyada
Ekli dosyayı görüntüle 20813-3d4fa495f185ee304a92cfff7f4fb296.mp4İsmail sen benle tartışmazsın bile yaşın kurtarmaz
Yalnız oyun başkanı murat değil. EkremKisaa ve net cevap sayin oyun baskanim.SİZENE Canim ole istedi.
Az Ötede boş yap hadiİsmail sen benle tartışmazsın bile yaşın kurtarmaz
Kisaa ve net cevap sayin bakanim.SİZENE Canim ole istedi.
İyi hayrını gör..Kisaa ve net cevap sayin bakanim.SİZENE Canim ole istedi.
Eyvallah.İyi hayrını gör..
Ethem gecmisten kalma aliskanlikla sallamis iste naparsin olsun olsun arada aksiyon iyidir.,Yatacak yerim var merak etme sen Ethem ama bos laflarla uğraşacak vaktim yok![]()
oyun kariyerin boyunca kaç defa bakanlık yaptin seni bakan yapacanBeso boş işler bakanı yapayım mı seni
Bütün sırrı bozdun yaYalnız oyun başkanı murat değil. Ekrem![]()