Eyvahhhhg girdi miRadara girdi prensesler partisi Sekreteri olacsk kesjn
Eyvahhhhg girdi miRadara girdi prensesler partisi Sekreteri olacsk kesjn
Bu şekilde mi cevap veriyorsunuz başkanımTam ona cevap verecektim bu mesajını gördüm uyarayım dedim sil istersen ban yeme
Birazda onları uyarmanız gerekmiyormu?Tam ona cevap verecektim bu mesajını gördüm uyarayım dedim sil istersen ban yeme
Kaçar mıEyvahhhhg girdi mi
Ben kendim yorum yapmadım forumdan bakabilirsin direk yönetimin mesajını yazdım size art niyet yokBu şekilde mi cevap veriyorsunuz başkanım
Art niyet olmamış haliniz bu mu merak ettim şu anBen kendim yorum yapmadım forumdan bakabilirsin direk yönetimin mesajını yazdım size art niyet yok
O uslübu ile iyi bile dayandı bayan hanımefendiÜstün çizilmiş dostum@KadirBey.
sen mi çizmişsin üstümü?Üstün çizilmiş dostum@KadirBey.
Gelmiş geriye nsjshsh noldu neredeydin kaç gündürsen mi çizmişsin üstümü?
Katılıyorum bende tanırdım kendisini. Anlaşması zor bir insandıMustafa denliyi bende tanırdım reis çok kötü bir insandı o insanla nasıl anlaştın Allah aşkına reisim
Seni ne ilgilendiriyor nerde olduğum?Gelmiş geriye nsjshsh noldu neredeydin kaç gündür![]()
arkadaş bana yazmadan duramıyordaNoluyo gençler ne bu gürültü bu kavga yav :/
yav niye tartışıyonuz ne olduysa oldu niye kalp kırıyorsunuz sanki gerçekte yıllardır görüşüyormuş gibi :/arkadaş bana yazmadan duramıyorda
bırakmıştım yazmayı kendisi laf atıyor benlik değil kendisinin şeyiyav niye tartışıyonuz ne olduysa oldu niye kalp kırıyorsunuz sanki gerçekte yıllardır görüşüyormuş gibi :/