yazarsa cevap verme boşver ne gerek var kalp kırmaya vebali çok ağır olur yapmayın şöyle seyler :/bırakmıştım yazmayı kendisi laf atıyor benlik değil kendisinin şeyi
yazarsa cevap verme boşver ne gerek var kalp kırmaya vebali çok ağır olur yapmayın şöyle seyler :/bırakmıştım yazmayı kendisi laf atıyor benlik değil kendisinin şeyi
altta kalacak değiliz ben son yazdığına cevap vermediğim halde günler sonra etiket atıp bana tekrardan saydırdığı içinyazarsa cevap verme boşver ne gerek var kalp kırmaya vebali çok ağır olur yapmayın şöyle seyler :/
Kalp kırmakta gözüm yok çok şükür her şeyi biliyorum ölümlü kalımlı dünya 1 buçuk dakikada evim yıkıldı yakınlarım öldü eğer oda bunu yaşasaydı eminim yazmazdı bu kadar her yerde herkeste bir parmağı varyazarsa cevap verme boşver ne gerek var kalp kırmaya vebali çok ağır olur yapmayın şöyle seyler :/
ohoo sen böyle her yazılana cevap verirsen cooook ugrasirsin ben sana diyimaltta kalacak değiliz ben son yazdığına cevap vermediğim halde günler sonra etiket atıp bana tekrardan saydırdığı için