Galatasaray'ı hiçbir güç yıkamaz sen rahat olGalatasaray saltanatı yıkılacak bugün ve bundan sonraki süreçte artık Galatasaray bir hikâyeden ibaret
Galatasaray'ı hiçbir güç yıkamaz sen rahat olGalatasaray saltanatı yıkılacak bugün ve bundan sonraki süreçte artık Galatasaray bir hikâyeden ibaret
Galatasaray 1 derbi maçı kaybettiği zaman yıkılacak mı?Galatasaray saltanatı yıkılacak bugün ve bundan sonraki süreçte artık Galatasaray bir hikâyeden ibaret
Bende öyle düşünüyorumOkan hocam fener taktiği çözmesin diye 7 haftadır taktiksiz oynuyor nasıl yenebilirsiniz ki
Akşama suçlu hakem mi diyeceksinGalatasaray'ı hiçbir güç yıkamaz sen rahat ol
Akşam görüşürüzGalatasaray 1 derbi maçı kaybettiği zaman yıkılacak mı?
Nasıl bir cümle bu akıl var mantık var![]()
Akşam görürsünGalatasaray'ı hiçbir güç yıkamaz sen rahat ol
Besiktasilyim ek bir kulüp maç kaybedince niye kapansın acabaGalatasaray saltanatı yıkılacak bugün ve bundan sonraki süreçte artık Galatasaray bir hikâyeden ibaret
Fazla inanıyorlar kazancaklarına Galatasaray'ı akşam hepsi mağaralarına gircekBesiktasilyim ek bir kulüp maç kaybedince niye kapansın acaba
Bende Beşiktaşliyım da kapanacak diye bir cümle kullandım mi sizceBesiktasilyim ek bir kulüp maç kaybedince niye kapansın acaba
Medyanın her dedigine kesinlikle inanmaSon kar yağışı sonrası İstanbul'da barajların doluluk oranı %70.9'lara varan artış görülmüş
ahmet kral haklı bizzat ben gidip varan artışı ekibimle beraber ölçüm yaptım sapma mevcut %69.82 lik bir artış var medyaya inanmayınMedyanın her dedigine kesinlikle inanma