Gelin gelin dedikodu var🖐️ (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Bİlgem Göktürks
  • Başlangıç tarihi

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Evettt oncelikle Oyun Yonetimi.
Lutfen oyunda olmayan oyuncularinizin forumda da olmamalari icin bir yontem bulunuz rica ediyorum.
Gelelim bu yine ne diyora. İlk once FATİH TUTUK guzel ve etik bir dusman oldugun icin tesekkur ederim.
Ben oyun icerisinde yada disinda iletisim kanallarimizda bir kisi haric hic kimseye sahsina ailesine karakterine laf etmedim. Attiniz tutunuz kendinizce bisiler cikarip kendinizce cikarimlarda bulundunuz. Benimle ilgili herseyi soylediniz Umrumda oldugu zamanlar oldu ama gitmycem kendi elimle.yetistiedigim oyunda isim yapmis bir dunya kardesim var partilerin yarisi GOKTURK emeklerinin karsiliklarini alan kardeslerim.
GELELİM asil konuya
@Sevim AYDIN @niko_23 @İsmail bozkaya ve bilimum ULUSAL yoneticileri dedikodu yaparken duzgun yapin oyunda olmayan bir kisiyi grubunuzda yonetici yapip partiyi millete heder ettirmeyin.
benim sahsi meslegim hastaligim yada herhangi bisiyim sizi ilgilendirmez dost meclisi demisizdir konusmusuzdur. Sizlerin bana soylenen hicbirseyi yok mu saniyorsunuz kendi isinize bakin adam gibi parti yonetin ve adam gibi hakkinizi alin.
Simdi giderken Emanet ettigim tum kardeslerim sizler ablaniza hakaret edilmesine izin veriyorsunuz oylemi.Ben kardesim ban almasin diye banlanirken hesabim partim silinirken bisi demedim oynamicam ben diyip GKK ligi giderken yonetime soyleyip ozel durumu kollarken hain ilan edildim kendi kurdugum partide yasakli uye ilan edildim.Semihi korudum diye oyunun en iyi ikinci partisi olan partiyi hortlattim hic bi zaman karsinizda durmadim ozelden hic saygisizlik etmedim diyin hanginizi sattim.Gitmiyorum.bir yere kapansin bir daha acicam hatta bir daha.
Simdi ekte
1.ozurlu raporumun bir kismi.
2 .ulusal yoneticilerinin gruplarinda yaptiklari ithamlar sayin yonetim @BaşkanOnline sizede soylenenler
Buyuk ihtimal banlanicam hakkim bir cogunuza helal degil.
#KUTLU GÖKTÜRK MİRASİ YARİNLARİMİZİN TEMİNATİ.
Öncelikle Allah şifa versin. Konuya vakıf olduğum için az çok yorum yapmak istedim.

1. Kimsenin hastalığıyla oyun hırsı veya başka bir durum için alay edilmez, edilemez.

2. Zamanında bende yönetim ile bir sorun yaşadım. Ama konu bu değil. Ama bu sorunları büyütmemek ve gerektiğinde özür dilemek bir kötülük değil. İnsanız kalp istemeden de olsa kırabiliriz. Özür dilemek olgun bir davranıştır. Kötü bir şey değil yani.

3. Buradan Niko ve oyun hesabı olmayıp forum hesabı olan, dışarıdan oyunu karalamaya çalışan şahsiyet gruplara birkaç şey söylemek istiyorum. Çok biliyorsunuz ya adalet adalet diye bağırıp duruyorsunuz ya. Hadi sizde böyle bir platform yapın da bizde gelelim. Hatta tüm bilgi ve imkanım ile sizlere yardım edicem. Hadi siz de platformu kurun adaleti saglayin. Çok biliyorsunuz ya. Hatta ben de sizin kurduğunuz platforma karalama kampanyasi başlatayım. Bakalım nasıl hissedeceksiniz. Ama benim karalama yönetim farklıdır. Bunu buradan soyliyim de. 😏

Sen gel oyunda istediğin şekilde oyna kimse karışmasın. Sonra istediğin olmayınca "yönötöm kötö". Sen geçicen o işi.

4. Son olarak buraya bir şarkı bırakmak isterdim ama maalesef bırakamıyorum. Beni düşünen birçok gardaşım sağolsun uyardılar bu konuda onlara da buradan selam olsun. Ama ben gene de bu şarkıyı buraya yazayım. Norm Ender - Rap Dersi şarkısını özellikle ilgili şahısların dinlemesini tavsiye ederim.

Not: Herhangi bir taraf tutmuyorum. Yanlış anlaşılma olmasın. Ben gerçekleri söylüyorum. Dışarıda gördüğüm kötü yorumlar ve karalama kampanyalarından sonra burada bunları açık açık dile getirmek daha iyi olur diye düşündüm..

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşlar konuyu dağıtmayın.
Sevim , gırıg, ismail Türk ulus burada açıklama yapsın seri