Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Partiler ve Parti Puanları alanında yer alan bilgilendirme metni,
"Her dönem bitişi (Ayın Son Günü, 23:59) sıralama verilerine göre partilere hazine yardımı (Yalnızca Milletvekili seçimlerinde 10 ve üstü vekil elde eden partilere) yapılmakta olup, ayrıca Parti Bağış ve Parti Kasasından transfer limitlerinde sıralamasına göre ayrıcalık verilmektedir.
Detaylar:
Yapılan değişiklikler:
-1. ve 2. Partilere vekil hakkı verilmiştir.
-Hazine yardımları Milletvekili seçimlerinde +10 vekil üstüne sahip olmaya bağlanmıştır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Partiler ve Parti Puanları alanında yer alan bilgilendirme metni,
"Her dönem bitişi (Ayın Son Günü, 23:59) sıralama verilerine göre partilere hazine yardımı (Yalnızca Milletvekili seçimlerinde 10 ve üstü vekil elde eden partilere) yapılmakta olup, ayrıca Parti Bağış ve Parti Kasasından transfer limitlerinde sıralamasına göre ayrıcalık verilmektedir.
Detaylar:
- olan partiye: 15.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir. (Ek olarak Parti Bağış ve Parti Kasasından Yardım limitlerinin %200 oranında artışı.) Ayrıca, 1. partiye Milletvekili seçimlerinde +4 Vekil hakkı verilmektedir.
- olan partiye: 12.500 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir. (Ek olarak Parti Bağış ve Parti Kasasından Yardım limitlerinin %150 oranında artışı.) Ayrıca, 2. partiye Milletvekili seçimlerinde +3 Vekil hakkı verilmektedir.
- olan partiye: 10.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir. (Ek olarak Parti Bağış ve Parti Kasasından Yardım limitlerinin %100 oranında artışı.)
- olan partiye: 7.500 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir. (Ek olarak Parti Bağış ve Parti Kasasından Yardım limitlerinin %50 oranında artışı.)
- olan partiye: 5.0000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir. (Ek olarak Parti Bağış ve Parti Kasasından Yardım limitlerinin %25 oranında artışı.)
- olan partiye: 1.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir.
- olan partiye: 1.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir.
- olan partiye: 1.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parası hazine yardımı gönderilir."
Yapılan değişiklikler:
-1. ve 2. Partilere vekil hakkı verilmiştir.
-Hazine yardımları Milletvekili seçimlerinde +10 vekil üstüne sahip olmaya bağlanmıştır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.