Yok yok üzerime alınmadım geçerken uğradım..Kimseye gönderme yapmadım neden üstüne alındın ki???
Yok yok üzerime alınmadım geçerken uğradım..Kimseye gönderme yapmadım neden üstüne alındın ki???
Seviyemi sorgulayacak en son insanda sensin adını tanını bilmem gelip her halta atlama çekirge misin yoksa
hahaha kesin öyledirYok yok üzerime alınmadım geçerken uğradım..
Aynen aynen aynen aynen aynen.Demekki var bir yaranız o yüzden üstünüze alındınız kimseyi etiket atıp özellikle gönderme yapmadım![]()
ay laf soktu ne sen ne seni yöneten kişiSeviyenizi sorgulayacak ilk insan kim söyleyin de ona durumu izah edeyim o sorgulasın..
Kanka çok şey yapma yinede laf söyleyince hemen şey diyor.Seviyenizi sorgulayacak ilk insan kim söyleyin de ona durumu izah edeyim o sorgulasın..
hahaha kesin öyledir
ay laf soktu ne sen ne seni yöneten kişi![]()
Kanka o zaman ona şöyle diyelimKanka çok şey yapma yinede laf söyleyince hemen şey diyor.
Sönön korşondo honomofondo vor. Ayop
Bir kere söyledim ve gerçekten sen insan değilsin ya farklı bir varlıksın çünkü sen laftan anlamayan birisisinKanka çok şey yapma yinede laf söyleyince hemen şey diyor.
Sönön korşondo honomofondo vor. Ayop
Bir kere söyledim ve gerçekten sen insan değilsin ya farklı bir varlıksın çünkü sen laftan anlamayan birisisin
Cok terbiyesizce cümle. Sen insan değilsin demek. İnsan değilsem neyimBir kere söyledim ve gerçekten sen insan değilsin ya farklı bir varlıksın çünkü sen laftan anlamayan birisisin
Aynı dilden konuşuyorsanız orasını bilememmmBizle konuşurken anlaşıyor halbu ki ama
Sen konuştun sadece işte sorun o@KadirBey. geldim seninle insan gibi konuştum ama sen ondan dahi anlamıyorsun basmıyor sanırım sende
Ben terbiyesizim peki sen nesin? gelip sana insanca konuştum anlattım derdimi peki bunun karşılığında bunu yapman?Cok terbiyesizce cümle. Sen insan değilsin demek. İnsan değilsem neyim
Aynennn.Sen konuştun sadece işte sorun o![]()
@SILA profili niye kısıtladın altın ok yazmışşsın ne güzelCok terbiyesizce cümle. Sen insan değilsin demek. İnsan değilsem neyim
TÜRKÇE konuşup yazışıyoruz geneldeAynı dilden konuşuyorsanız orasını bilememmm
Varmı daha uğraşacak kişiler?@SILA profili niye kısıtladın altın ok yazmışşsın ne güzel