Sana laf atmadım atlama çekirge
Sana laf atmadım atlama çekirge
SilSana laf atmadım atlama çekirge
bfbfshfshfbhjsgfjhshfb freemagarsus demek suç unutma bunu 5 ay yattım brn bu yüzdenşarta bak bizim şartlı tahliyede bizi öpüyordu destek her kelime başına +1gün ekleniyordu
sen sanırım anne 83 baba 8482- musun
83- korkak
84- şam
doğru bildim mi başkansen sanırım anne 83 baba 84
benim mesajlara beğeni at bende saana 10k taş alayımNe bu dünyada ne de diğer dünyada seninle barışmak mı?Dünyada tek insan sen olsan gene seninle barışıp konuşmam.
oyyyyy gittisen sanırım anne 83 baba 84
Tamam kankabenim mesajlara beğeni at bende saana 10k taş alayım
bfbfshfshfbhjsgfjhshfb freemagarsus demek suç unutma bunu 5 ay yattım brn bu yüzden
aferim başla bakimTamam kanka
Gideyim yeto artık sizin gibi şahsiyetlerle uğraşmak istemiyorumoyyyyy gitti
Bazı durumları kâlâ almayacaksın bunu anlatmaya çalışıyorum.Benimde sana ve dâhi kimseye bir düşmanlığım yokHaklısın abicim.Bir şey demek istemedim sonra düşman kesilmiş oluyorum abilerime öyle söylüyorsun ama seninle şahsi problemim olmadığını defalarca kez belirtmeme rağmen
sınırsız gidecen kanki zaten adamın ailesine laf attıınGideyim yeto artık sizin gibi şahsiyetlerle uğraşmak istemiyorum
Neden arkadaşın hala devam ediyor o zaman abi sana yazmama rağmen hala devam ediyor neden bu konuda birazda onları uyarmıyorsunBazı durumları kâlâ almayacaksın bunu anlatmaya çalışıyorum.Benimde sana ve dâhi kimseye bir düşmanlığım yok
Üslup?????sen sanırım anne 83 baba 84
Emirhan Pargalı yı da al git birazaferim başla bakim
Laf atmadım sövdüm mü? 83 anne 84 baba mı dedim bunda ne var?sınırsız gidecen kanki zaten adamın ailesine laf attıın
Üslup yok sorry ağzımın lafını bilemedimÜslup?????
harcanmaya değil harcamaya geldik kardozi 82-başkanonlineHarcanma orda çiçemmmm