Bugünkü röportajımızın konuğu kösem başkan (11 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Benim hakkında konuşan tüm Altınok üyelerine sesleniyorum bir soru hakkında bu kadar takıldınız Kaideyi alınacak insan değilsiniz çolukla çocukla uğraşmak istemiyoruz diyorsunuz da niye cevap yazıyorsunuz kendi düşüncemi söyledim Ayrıca bunu sebebi de sizin üyeleriniz Onun için hepiniz benimle muhatabı Kesin ve bana cevap bile yazmayın

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ Altın ok
Vatandaş
Benim hakkında konuşan tüm Altınok üyelerine sesleniyorum bir soru hakkında bu kadar takıldınız Kaideyi alınacak insan değilsiniz çolukla çocukla uğraşmak istemiyoruz diyorsunuz da niye cevap yazıyorsunuz kendi düşüncemi söyledim Ayrıca bunu sebebi de sizin üyeleriniz Onun için hepiniz benimle muhatabı Kesin ve bana cevap bile yazmayın
Altin ok partisi üyeleri sana ne yaptı?

EmirhanB.

5
Yasaklı Üye
Vatandaş

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
1.Bana kendini tanıtır mısın ?

Cevabı: Merhabalar ben İsmail Bozkaya oyun ismim Kösem Eskişehir'de yaşıyorum

2.En sevdiğin oyuncu kim?

Cevabı: Ben bir yıldır bu oyundayım sevdiğim bir sürü oyuncu oldu Ama illa birini söyle dersen Sevim Aydın Kendisinden bir sürü şey öğrendim Bana çok yardımcı oldu.

3.Oyundaki en büyük pişmanlığın neydi?

Cevabı: Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek

4.Oyunda İyi ki yaptın dediğim bir şey varsa nedir?

Cevabı: Yükselen gençlik partisine katılmak ve orada çok İyi arkadaşlıklar ve dostluklar edinmek onlar sayesinde bayağı geliştim.

5.Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin parti hangisi?

Cevabı: Tek bir Parti söyleyebilirim uyanış oyunu oynama biçimlerini ve aldıkları kararları takdir ediyorum

6.Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı? Varsa kim?

Cevabı: Kendini Yükseklerde gören çok oyuncu var Ama belli bir isim veremem ayıp olur

7.Son yapılan darbe hakkında düşüncelerin nelerdir

Cevabı: Kuvvet komutanlarının çekilmesi sonucu ile biten Dabbe hakkında düşüncelerim Keşke Kuvvet Komutanları çekilmeseydi Bu sayede darbe başarısız olmazdı

8.Son yapılan güncellemelerden ve kurallardan memnun musun ?

Cevabı: Sayın yöneticimiz son zamanlardaki getirdiği güncellemelerden memnunum kurallardan bazılarından memnunum memnun bazılarından değilim

9.Oyunda hayal ettiğin bir makam var mı?

Cevabı: Evet oyunda hayal ettiğim iki tane makam var Adalet Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı Seher oyuncunun hayali olan oyun Başkanlığı var ama o şu an bayağı zor

10.Oyunda zorlayan karar aldınmı Aldıysan nedir?

Cevabı: Asil Türk partisinden ayrılmak sebebi de bende kalsın

11. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı

Cevabı: Teşekkür ederim söylemek istediğim bir şey yok değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim

53 dönem Ordu belediye başkanı Kösem

Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz

Uluslararası medya
İsom ♥️

Birlikte çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam edeceğiz. Çok güzel yerlere geleceğine inancım tam. Dilerim kalbindeki tüm güzellikler nasip olur sana güzel kalpli kardeşim 🌹

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
İsom ♥️

Birlikte çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam edeceğiz. Çok güzel yerlere geleceğine inancım tam. Dilerim kalbindeki tüm güzellikler nasip olur sana güzel kalpli kardeşim 🌹
Aaaa arkadaş geldi Bilgemin paylasimi altinda seni göremedik çicekler böcekler uzun uzun yazilar kelimelerini oradada gösterseydin gerçi kaldirilmadan önce görenler görmüşdür nasil insanlar oldunuzu bilgemi sevmem ama sizin gerçek yuzunuzu göstermesi guzel oldu

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Aaaa arkadaş geldi Bilgemin paylasimi altinda seni göremedik çicekler böcekler uzun uzun yazilar kelimelerini oradada gösterseydin gerçi kaldirilmadan önce görenler görmüşdür nasil insanlar oldunuzu bilgemi sevmem ama sizin gerçek yuzunuzu göstermesi guzel oldu
Sohbetin sonunu görmeden ortasına yorum yapanlara diyecek birşeyim yok. Gerekli açıklamayı yaptım. Nasıl insan olduğumu da bilen biliyor senin bilmene çokta gerek yok. Bir oyuncumun ki yaşı da küçük gönlünü hoş etmek isteyip yazdığım bir konuya da saçma sapan muhalefet yapmaya gerek yok açıklamamı yaptım bitti. Oyununuzu oynayın hadi

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İsmaile o kadar dedim ki yaşça büyüklerin var salgılı ol ama görüyorum ki hak ediyorsunuz biraz bu çocuk bizden küçük diyip röportajını okuyup geçmek yerine demediğiniz kalmamış sizi veya partinizi sevmek zorunda değil herşeye leş kargaları gibi saldırıp insanların üzerine oynamak hoşunuza gidiyor fakat insanları soğutuyorsunuz hem oyundan hem kendinizden

Oğuralp Göktürk

Üye
Vatandaş
İsmaile o kadar dedim ki yaşça büyüklerin var salgılı ol ama görüyorum ki hak ediyorsunuz biraz bu çocuk bizden küçük diyip röportajını okuyup geçmek yerine demediğiniz kalmamış sizi veya partinizi sevmek zorunda değil herşeye leş kargaları gibi saldırıp insanların üzerine oynamak hoşunuza gidiyor fakat insanları soğutuyorsunuz hem oyundan hem kendinizden
Ayıp yakışmıyor öyle laflar

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
2 cevabını da sana yaşça büyüğümsün diye terbiyemi takılıyorum Sen kim oluyorsun da hav hav şarkısı koyuyorsun size bir şey demiyorum o dediklerimi de hak ediyorsunuz bir cümle için o kadar çok alındınız ki Sözde Kale alınacak insan değilsin diyorsun o zaman beni kaale alma engelle Bu kadar basit