Bugünkü röportajımızın konuğu kösem başkan (5 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Sohbetin sonunu görmeden ortasına yorum yapanlara diyecek birşeyim yok. Gerekli açıklamayı yaptım. Nasıl insan olduğumu da bilen biliyor senin bilmene çokta gerek yok. Bir oyuncumun ki yaşı da küçük gönlünü hoş etmek isteyip yazdığım bir konuya da saçma sapan muhalefet yapmaya gerek yok açıklamamı yaptım bitti. Oyununuzu oynayın hadi
Biz oyunumuzu oynuyozda siz neler yapiyorsunuz goruldu merak etme ortasindan falan filan diyip sana kanitiyla bu durumu paylasan kisi yok konusmayi biliyorsun simdi anca basladin gene uzun uzun yazmaya

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Ona lafım yok sana saygım sonsuz zaten Murat başkanım partinizden nefret etmemin sebebi Hatta tek sebebi Kadir aydın'dır

Bak o zaman Altın Ok'da güzel durumlar da olabiliyormuş yani şöyle yap kardeşim bundan sonra, lekeyi Altın Ok'a değil tıpkı bana cevap verirken isim verdiğin gibi kişilerle yaşadığım poleni parti yada partilere yıkma. Hangi parti olursa olsun

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
İsmaile o kadar dedim ki yaşça büyüklerin var salgılı ol ama görüyorum ki hak ediyorsunuz biraz bu çocuk bizden küçük diyip röportajını okuyup geçmek yerine demediğiniz kalmamış sizi veya partinizi sevmek zorunda değil herşeye leş kargaları gibi saldırıp insanların üzerine oynamak hoşunuza gidiyor fakat insanları soğutuyorsunuz hem oyundan hem kendinizden
Partimizi itam ederse yedi kaba tukururse gerekli cevabı alir senden fazla zamaninda deger verip adam yerine koymuslugumuz var ama isde sonra boyle konusmalar oluyor isde şıracinin sahiti bozaci misali bilgem hanim sizin nasil biri oldunuzu herkese gosterdi ismailde cocuk bildigin yedi kaba tukuren onun sahitide sen olmussun fazla birsey beklememek lazim 😀

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Bak o zaman Altın Ok'da güzel durumlar da olabiliyormuş yani şöyle yap kardeşim bundan sonra, lekeyi Altın Ok'a değil tıpkı bana cevap verirken isim verdiğin gibi kişilerle yaşadığım poleni parti yada partilere yıkma. Hangi parti olursa olsun
Bana kişi sorulmadı Murat Başkanım kişi sorulsaydı direkt onun ismini verecektim

İsmail bozkaya

Vatandaş
Partimizi itam ederse yedi kaba tukururse gerekli cevabı alir senden fazla zamaninda deger verip adam yerine koymuslugumuz var ama isde sonra boyle konusmalar oluyor isde şıracinin sahiti bozaci misali bilgem hanim sizin nasil biri oldunuzu herkese gosterdi ismailde cocuk bildigin yedi kaba tukuren onun sahitide sen olmussun fazla birsey beklememek lazim 😀
Ben yediğim kapağı Tükürmedim yüz kere söylüyorum ama Anlamak istemiyorsunuz beni haksız yere hainlikte suçladınız Bu bir bana küfür edildi özelden beni tehdit ettiler Anla artık bunu anla Hala susuyorsam Saygımdan

İsmail bozkaya

Vatandaş
Partinize hitap etmiyorum elimdeki kanıtlarla konuşuyorum ama o kanıtları kimseye vermeyeceğim O da saygımdan birkaç başkanın hatırına Ben sizi rezil etmesini bilirdim yoksa biriniz bana küfür etti biriniz de tehdit etti Ben bir kere bile küfür etmedim hala yediği Kaptan bahsediyorsunuz üzerine hainlikle suçluyorsunuz Onun için yeter benim hakkımda konuşma

Yükselen Medya

Yükselen Medya
Vatandaş
Her röportajımızın altında görüyoruz lütfen burayı kavga yerine çevirmeyiniz Burası kavga yeri değil tarafsız Medya olduğumuz için bu kavgaları kınıyoruz cevap verme hakkınızı Elbette var ama her şeyi kavgaya döküyorsunuz

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Hakkımda birşey bilmeyen insanların sırf rakip parti olduğum için saçma sapan ithamlarda ve tanımlamalarda bulunma değersizliğini kendilerine iade ediyorum. İyi oyunlar beyefendi.
Biz burda kanitlariyla paylaşilan şeylerle ilgili seyler hakkinda yorum yapiyoruz hanımefendi iyi oyunlar.

B E S O

🕊Hürriyet Parti Başkanı/ 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
bana küfür etti biriniz de tehdit etti

Ben bir kere bile küfür etmedim
Sen bir zamanlar gruplarinizda tehdit savurmuyor muydun ? şimdi gelip ben hiç küfür etmedim diyorsun. Hadi canım biraz geçmişe bak kimin kime tehdit ettiğini biz çok iyi biliyoruz
küfür etmedim diyorsun ama sana Laflarını hatırlıyorum o zaman mafya edasıyla orada caka satıyordun Şimdi geri adım atma lafını ettiğin şeyin arkasında durmalısın

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Biz burda kanitlariyla paylaşilan şeylerle ilgili seyler hakkinda yorum yapiyoruz hanımefendi iyi oyunlar.
Genel sohbete yazılan yazıları maden bulmuş gibi sevinerek bir fırsatmışçasına dilden dile aktaranlara diyecek bir şeyim yok herkesin olduğu bir grupta geçti kimse birşey saklamıyor bu bir oyun ve gruplarda isteyen istediğini konuşur bu kimseyi alâkadar etmez.

İsmail bozkaya

Vatandaş
Sen bir zamanlar gruplarinizda tehdit savurmuyor muydun ? şimdi gelip ben hiç küfür etmedim diyorsun. Hadi canım biraz geçmişe bak kimin kime tehdit ettiğini biz çok iyi biliyoruz
küfür etmedim diyorsun ama sana Laflarını hatırlıyorum o zaman mafya edasıyla orada caka satıyordun Şimdi geri adım atma lafını ettiğin şeyin arkasında durmalısın
Ben Altıok hakkında bahsediyorum Her lafın içine girme konunun Seninle alakası yok ben hiç küfür etmedim demiyorum Altınok hakkımda hiç küfür etmedim ve hakaret

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Genel sohbete yazılan yazıları maden bulmuş gibi sevinerek bir fırsatmışçasına dilden dile aktaranlara diyecek bir şeyim yok herkesin olduğu bir grupta geçti kimse birşey saklamıyor bu bir oyun ve gruplarda isteyen istediğini konuşur bu kimseyi alâkadar etmez.
İnsanların özürlülük durumuyla dalga geçmeye ne denir bilinmez.