Bi sus bi sus@SILA bugün çok sessizsin
Bi sus bi sus@SILA bugün çok sessizsin
Kardeşim o benim taşi olmaz onun döksünTutuk dökecek taşları![]()
YokBi sus bi sus
Çok mu özledin?
Ne demezsin kadir arayıp arayıp duruyor diyor nerde bu bağyanÇok mu özledin?
Tutuk dökecek taşları![]()
bizim gizli saklı birşeyimiz yok
bizim gizli saklı birşeyimiz yokbuyur dök ne varsa bırakın oyun oynamayı
Kardeş ne biliyorsan açıkla zan altında bırakma çeneni kapat felan sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun. Zamanı gelince felan ne zamanı bekleyecek birşey yok gel açıklaBoşver sen ağlamaya devam et, günü geldiğinde dökeriz.
Ama bu işleri istiyorsan çeneni kapatmayı da öğren, yoksa dile düşersin böyle, amatör murat![]()
Bu arada ağladığımda yok sen kimsin sana ağlayacam neden ağlayacamKardeş ne biliyorsan açıkla zan altında bırakma çeneni kapat felan sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun. Zamanı gelince felan ne zamanı bekleyecek birşey yok gel açıkla
Kardeş ne biliyorsan açıkla zan altında bırakma çeneni kapat felan sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun. Zamanı gelince felan ne zamanı bekleyecek birşey yok gel açıkla
Tamam hadi ben çağırınca sende gelTamam murat küsme, lazımsın daha bana, çağırdıkça gel
Tamam hadi ben çağırınca sende gel
Sizde biryere ayrılmayınÇağır amaa, biz yokken çağırdığın gibi değil. Varken çağır.
Yokken ettiğin kelimelerin de arkasında durmanı bekliyorum, sonuçta sen sözlerinin arkasında durursun![]()
Sizde biryere ayrılmayınban ban ban yeter bırakın ban yemeyi söz gelirim o zaman ama 1 ay varsınız 3 ay yoksunuz özletmeyin.
Varken yokken farketmez lafımı esirgemem ne konuşmuşum gel söyle lafımın arkasındayım.Yokken arkamızdan konuşuyorsun, gelince ortada yoksunçık hele meydana , yokken yazdığın mesajların aynılarını yazmanı bekliyorum senden
![]()
Biz yokken Arkamızdan konuşan, ya bizden yemiştir, ya da kendine yedirememiştir krallllYokken arkamızdan konuşuyorsun, gelince ortada yoksunçık hele meydana , yokken yazdığın mesajların aynılarını yazmanı bekliyorum senden
![]()