Arkadaşlar Tutuklu kalmış abim SeslenmeeeeVarken yokken farketmez lafımı esirgemem ne konuşmuşum gel söyle lafımın arkasındayım.
Tutuklayacam ben onu merak etmesinArkadaşlar Tutuklu kalmış abim Seslenmeeee![]()
Tutuklarsın......Tutuklayacam ben onu merak etmesin![]()
Ne yemişiz birader siz kimsinizBiz yokken Arkamızdan konuşan, ya bizden yemiştir, ya da kendine yedirememiştir krallll![]()
AbinizNe yemişiz birader siz kimsiniz
Kardeş ne abisi hayırdır. Hadi kendi köyüne birader.Abiniz
Varken yokken farketmez lafımı esirgemem ne konuşmuşum gel söyle lafımın arkasındayım.
Buyur başkan istediğini atabilirsin ne demişsem odur şimdide arkasında dururum merak etmeArkasında mısın? Bulup atacam buraya ?
Kaybol murat git çoluk çocuğa ahkam kes.Kardeş ne abisi hayırdır. Hadi kendi köyüne birader.
Fatihle kadir gelirse ben giderim baştan söyleyeyim abla![]()
Buyur başkan istediğini atabilirsin ne demişsem odur şimdide arkasında dururum merak etme
Tamam ban kadir. Sizin tek bildiğiniz insanlara hakaret etmek küfür etmek saygısızca konuşmak. Başka da birşey bildiğiniz yokKaybol murat git çoluk çocuğa ahkam kes.
Ağlama hemenTamam ban kadir. Sizin tek bildiğiniz insanlara hakaret etmek küfür etmek saygısızca konuşmak. Başka da birşey bildiğiniz yok
Ne konusu bu ne için söylenmiş ne var bundaGeldik![]()
Ne konusu bu ne için söylenmiş ne var bundagüldürmeyin
Aynenbenim ne olduğum belli
Buna varya çocuklar gülerBundan sonra senin adın yamuk murat
Hadi şimdi işine bak, bir daha da yapamayacağın şeyleri buraya yazma ki kendini rezil etme
Hayırlı akşamlar murat
Tutuklu Fatih relaxxxBundan sonra senin adın yamuk murat
Hadi şimdi işine bak, bir daha da yapamayacağın şeyleri buraya yazma ki kendini rezil etme
Hayırlı akşamlar murat