Kanka forumda ona buna saydıracağına laf atacağına biraz kat sayı toplasana senin gibi işsiz değiliz çok şükür@SILA nerdesin sen sesjn cikmiyor
Kanka forumda ona buna saydıracağına laf atacağına biraz kat sayı toplasana senin gibi işsiz değiliz çok şükür@SILA nerdesin sen sesjn cikmiyor
Kanka forumda ona buna saydıracağına laf atacağına biraz kat sayı toplasana senin gibi işsiz değiliz çok şükür
Anlamadı bence ksksksksNiye Emirhan Sinan'ı ob yapma harekat (SOYH) üyesi değil ki
Yok size üzülüyorum yazık sizeNiye Emirhan Sinan'ı ob yapma harekat (SOYH) üyesi değil ki
bence sen anlamadın o yüzden kelle paça iç işe yarar belkiAnlamadı bence ksksksks
Öyle bişey mi varr varsa benim niye haberim yokNiye Emirhan Sinan'ı ob yapma harekat (SOYH) üyesi değil ki
Maydanoz varmı ?bence sen anlamadın o yüzden kelle paça iç işe yarar belki
Asıl kasan işsiz olmuyormu kankamKanka forumda ona buna saydıracağına laf atacağına biraz kat sayı toplasana senin gibi işsiz değiliz çok şükür
Vermemiş halin bu mu ya asdfghjk her gün etiket atıyorsun yazık kafanaAsıl kasan işsiz olmuyormu kankamişim gücüm var buraya önem veremiyorum
![]()
Bizde bize üzülüyoruz, niye bizim partiye gelmiyorsun. Birlikte üzülürüz.Yok size üzülüyorum yazık size
coşkun abiye de üzülüyorum sizin yanınızda diye adamı harcıyorsunuzBizde bize üzülüyoruz, niye bizim partiye gelmiyorsun. Birlikte üzülürüz.
Beraber üzüldük biz bu oyunda beraber ağladık kadirin taşı yok diye.
Şimdi söylediğim tüm şarkılarda bana herşey coşkun abiyi hatırlatıyor
fatih tutuk birazdan gelir seni tutuklar birileri asdfghjkBizde bize üzülüyoruz, niye bizim partiye gelmiyorsun. Birlikte üzülürüz.
Beraber üzüldük biz bu oyunda beraber ağladık kadirin taşı yok diye.
Şimdi söylediğim tüm şarkılarda bana herşey coşkun abiyi hatırlatıyor
coşkun abiye de üzülüyorum sizin yanınızda diye adamı harcıyorsunuz
fatih tutuk birazdan gelir seni tutuklar birileri asdfghjk
ez ban gg wpBikmadinız soy isimle dalga geçip banlanmaya
Amatörler sizi hadi yürü
Eh banlanayım umrumda mı sence? Ne kaybedeceğim hayatta?Bikmadinız soy isimle dalga geçip banlanmaya
Amatörler sizi hadi yürü
Eh banlanayım umrumda mı sence? Ne kaybedeceğim hayatta?
Kurallarına yeterince uyduğumu düşünüyorum ama sizler kurallara uymuyorsunuzBuranın kuralları var bunlara uymak umrunda olmalı![]()