Biz her daim meydandayız koçum. Ama sen benim kalemim değilsin. Koş bana çay kap gel, sodamı içesiye kadar burda ol seriBiz beceremiyoruz diyemiyorsunda
Biraz meydana çıkacak cesaretin olsun
Biz her daim meydandayız koçum. Ama sen benim kalemim değilsin. Koş bana çay kap gel, sodamı içesiye kadar burda ol seriBiz beceremiyoruz diyemiyorsunda
3 tane ahmet= efeBiz her daim meydandayız koçum. Ama sen benim kalemim değilsin. Koş bana çay kap gel, sodamı içesiye kadar burda ol seri
Niye uğraşıyorsunuz ahmetledene bakim bişe yapabiliyonmu![]()
Ondan sonra Şehir güçlenmiyor sonuncu sıralar da yer alıyor du Sinop sayemde 40 lara kadar çıktı bize sağlam kişi olacak makam sahibi olup oturmayacak sırf taş için makam sahibi oluyorsa hiç olmasın koltukları işgal etmesinKardeşim adamın mezuniyeti yetiyor, vekil olmak istedi bende yaptım sana mı sorcaz kimi yapıp yapmayacagımızı. Hesabını kasar yada kasmaz seni ne ilgilendiriristersem bakan adayı gösteririm o benim problemim boş konular açarak forumu meşgul etmeyin hadi
Sanane, çalışmak zorunda mı. Çalışmazsa payını almaz olur biter. Senin şehrin sonlarda diye adam istifa mı edecek, şehir mi değiştirecek. Hakkari şehrinde de 13 oyuncu var, ama çalışan 2 kişi var. Biri ben biri arden ama şehir sıralamasında 2. Sırada. Demekki kalabalık olmasına yada herkesin çalışmasına gerek yokmuş. Elbette çalışması iyi ama adam belki çalışmak istemiyor. Siz bakın işinize burada oyalanmayın, gidin şehir geliştirinOndan sonra Şehir güçlenmiyor sonuncu sıralar da yer alıyor du Sinop sayemde 40 lara kadar çıktı bize sağlam kişi olacak makam sahibi olup oturmayacak sırf taş için makam sahibi oluyorsa hiç olmasın koltukları işgal etmesin
Ona kalsa RİZE ŞEHİR beldyiye başkanıda çalışmıyor millet vekilide çalışmiyorSinop Milletvekili Aktif değil bıraksak hiç aktif olmayacak şuan 1 gün aktif değil ve hiç bir zaman da aktif olmuyor Sinop'a gelenlerin çoğu böyle geliyor belediye başkanı oluyorlar aktif olmuyor milletvekili oluyorlar aktif olmuyorlar
Arkadaş bide Üniversite okuyor ve Lise Mezunu kendisi ve hesabı 7 level sırf taş için koltuk sahibi olup oyuna girip hesaplarını kasmıyorlar yetkili kimse bunlara bi el atın
O beğenmediniz Ahmet bile çalışıyor şehrinde kdkdkdkdjdSanane, çalışmak zorunda mı. Çalışmazsa payını almaz olur biter. Senin şehrin sonlarda diye adam istifa mı edecek, şehir mi değiştirecek. Hakkari şehrinde de 13 oyuncu var, ama çalışan 2 kişi var. Biri ben biri arden ama şehir sıralamasında 2. Sırada. Demekki kalabalık olmasına yada herkesin çalışmasına gerek yokmuş. Elbette çalışması iyi ama adam belki çalışmak istemiyor. Siz bakın işinize burada oyalanmayın, gidin şehir geliştirin
Ben kimseyi beğenmedim etmedim demedim ki babacan. Çalışan çalışır, çalışmayan yatar. Zorunda değil kimse.O beğenmediniz Ahmet bile çalışıyor şehrinde kdkdkdkdjd
Bu arada sana lafda sokamıyorum bir şey de diyemiyorum ne desem haklı çıkıyorsun ben susayım en iyisi oyunuma bakayımBen kimseyi beğenmedim etmedim demedim ki babacan. Çalışan çalışır, çalışmayan yatar. Zorunda değil kimse.
Bence şehir sıralamasına bir bak kim beceriyor kim beceremiyor orda belliBiz beceremiyoruz diyemiyorsunda
Sayin vali vekili kontrol edecegine İçişleri bakanina soylede vali atamalarini yapsin zonguldak valisi 7 gundur yok.Sinop Milletvekili Aktif değil bıraksak hiç aktif olmayacak şuan 1 gün aktif değil ve hiç bir zaman da aktif olmuyor Sinop'a gelenlerin çoğu böyle geliyor belediye başkanı oluyorlar aktif olmuyor milletvekili oluyorlar aktif olmuyorlar
Arkadaş bide Üniversite okuyor ve Lise Mezunu kendisi ve hesabı 7 level sırf taş için koltuk sahibi olup oyuna girip hesaplarını kasmıyorlar yetkili kimse bunlara bi el atın
Kadir adına büyük saygım var çok önemli bir isim adının kıymetine susuyorumBiz her daim meydandayız koçum. Ama sen benim kalemim değilsin. Koş bana çay kap gel, sodamı içesiye kadar burda ol seri
Bugün bakamadım işlerim var başka zaman sorAhmet Sinop kaçıncı sırada seri söyle bakim bugün
Susmazsan ne olabilir.Kadir adına büyük saygım var çok önemli bir isim adının kıymetine susuyorum
Bişe yapamaz efe olursa Kadir olsa ben tokatlarımSusmazsan ne olabilir.
Tamam benim adım efe diyelim hadi. Ne olacak
Ne diye bağırıyon o zaman Sinop vekili nerde diye bidaha Sinop’tan çıktığını görmeyecem senin bütün işin Sinop halkıBugün bakamadım işlerim var başka zaman sor