Altın ok partisindendir kesinAynı sorun Denizli'de mevcut 2 Milletvekili var bir Dikili ağaçları yok

Altın ok partisindendir kesinAynı sorun Denizli'de mevcut 2 Milletvekili var bir Dikili ağaçları yok
Koş arabamdan sigaramı al gel heleAltın ok partisindendir kesin![]()
Adamların çalışmıyor boş yatıyor sen onlara getittir sigaranı KadirKoş arabamdan sigaramı al gel hele
Söz geçiremiyorum!Adamların çalışmıyor boş yatıyor sen onlara getittir sigaranı Kadir
yok söz geçiremiyorum diyorsan diyeceğim birşey olmaz sende böyle bir başkansin ne yapalım liderlik yokmuş demekki
Ozaman bırak bu işleri kadir takıl öyle oyunda yapamıyorsun beceremiyorsunSöz geçiremiyorum!
Hesabı falan sileyim o zaman benOzaman bırak bu işleri kadir takıl öyle oyunda yapamıyorsun beceremiyorsun
Beninle sorunun mu var birader sanaŞaka ahmet çok konuşmuşsun konuştuğun kadar haklı olsun keşke
Yok o kadar değil yaHesabı falan sileyim o zaman ben
Senin yaptığını yapıyorum benBeninle sorunun mu var birader sana
ne düşüyor burda ortadan çıkıyorsun ne yapacan
İşini yap sen 3 şahıs olarak karışma
Benim ne söylediğimi ne de yaptığımı yap kendin nasılsın öyle ol senlik bir konu yok burdaSenin yaptığını yapıyorum ben
Aslanım sen şehir sekmesine git, şehir sakinleri kısmına gir ve genel sıralamaya göz atAltın ok partisindendir kesin![]()
Sende git görevini yap birader bu kadar çok hoplatacak ne yaptım hepiniz ziplıyorsunuzAslanım sen şehir sekmesine git, şehir sakinleri kısmına gir ve genel sıralamaya göz atsonra gel yapmaya çalıştığın laf cambazlığını birdaha yap.
Sende git görevini yap birader bu kadar çok hoplatacak ne yaptım hepiniz ziplıyorsunuz
Emirhan bitti Kadir bitti sıra sendemi Ufak gelirsin
Aslanım derken nerden geliyorsa o samimiyet birader derkende oradan geliyor birader anladınBirader..? Nereden geliyor bu samimiyet..
Laf olsun diye boş muhabbet yapanlara, hak edilişini verme görevi yetkilisiyim.
Aslanım derken nerden geliyorsa o samimiyet birader derkende oradan geliyor birader anladın
Anca işin o olur zaten sana başka bir görev veren olmaz boş muhabbet yapanlarla uğraş benimle değil birader
Kadir bitti mi?Sende git görevini yap birader bu kadar çok hoplatacak ne yaptım hepiniz ziplıyorsunuz
Emirhan bitti Kadir bitti sıra sendemi Ufak gelirsin
Birader oyunu oyna aslan parçasıTamam o zaman dolu konuştuğun zaman seninle uğraşmayı bırakırım Aslanım..
Meydan burda Kadir oyundan kaçır beni Kadir korktu desinler bıktır beni Kadir oyundan sogutKadir bitti mi?
Seni galeye alıp takmıyorum bile, seninle uğraşırsam oyunu bırakırsın. Ama ben oyuncularımız oyunu bırakmasın diye bulaşmıyorum artık
o yüzden çok fazla prim falan kovalama koçum harcanma durup dururken
kskskskskskkssksksksk paşam sen ne yiyip ne içiyorsunMeydan burda Kadir oyundan kaçır beni Kadir korktu desinler bıktır beni Kadir oyundan sogut
Arkamdan yorum yap korktu de yap bunları Kadir meydan burada