Kim oldugumun önemi yok ortaya bir laf bıraktın buyur gel meydan burada dedim bende kadir bey laf icraatı severkskskskskskkssksksksk paşam sen ne yiyip ne içiyorsunSeni ne ile besliyorlar kimsin sen, kimlerdensin bakam ksksk
Kim oldugumun önemi yok ortaya bir laf bıraktın buyur gel meydan burada dedim bende kadir bey laf icraatı severkskskskskskkssksksksk paşam sen ne yiyip ne içiyorsunSeni ne ile besliyorlar kimsin sen, kimlerdensin bakam ksksk
Birader oyunu oyna aslan parçası
Bende seni ilgilendirmem aslanımO kısım seni ilgilindirmez Aslanım.
Prim peşindeysen söyle, podyuma çıkaralım seni güzellik yarışmasında oylarızKim oldugumun önemi yok ortaya bir laf bıraktın buyur gel meydan burada dedim bende kadir bey laf icraatı sever
Altın ok partisindendir kesin![]()
Bende seni ilgilendirmem aslanım
Gel ilgilen meydan buradaSen ve senin gibi BOŞ'luklar böyle devam ettiği sürece sizinle bir bir ilgilenirim..
Birader oyunu oyna aslan parçası
Gel ilgilen meydan burada
Senin yorumuna göre cevap veriyorum aslanımAhmet sen Şaka'mısın Aslanım, sen neden kendinle bu kadar çelişiyorsun. Bir öyle diyorsun bir böyle..
Benim sorunum yok arkadaşa söyleyinSükuneti koruyun mübarek insanlar
Belli belliBenim sorunum yok arkadaşa söyleyin
Herşey yolunda..Sükuneti koruyun mübarek insanlar
Tm Yeter Murat bey şuan başka sorunlar var bir olma zamanı ismini istemedim bir parti kuruldu başka Zaman devam ederizBelli belli
Maalesef öyleAltın ok partisindendir kesin![]()
Ben biliyorum bunların hepsi aynıMaalesef öyle
Efee efee yine formundasın hocansanamı soracam nereye yorum yapacağımı tatlı jojuq
batınnnnnEfee efee yine formundasın hocan
Efeeeeebatınnnnn
nabünn kızılelmanın neferiEfeeeee