Ne fark eder ha sen ha ben

Ne fark eder ha sen ha ben
İletişim için dmBozkurt Harekat Partisi olarak bizimle birleşme talebi olan bir parti var ise onlara kapımız her zaman açık. Mücadele için, rekabet için,
Oyun 2 ittifak arasında geçmemesi için Bozkurt Harekat ile bir olun
@Semih.
4 partiye gerek yok, 3 iyidir.İttifaktaki parti sınırı 4 e çıksa her ittifak 1 parti daha alır. Dışarıda kimse kalmaz hocam @BaşkanOnline
Ayrıca 4 partinolsa 3. İttifak olmaz.4 partiye gerek yok, 3 iyidir.
İttifağa almak için parti alınmasına gerek yok.
İleride partiler güçlenir haklısınız ancak şu an ve bizce uzun süre gereği yok.
Zor soru sordun iftardan sonra cevaplayacak eminimAyrıca 4 partinolsa 3. İttifak olmaz.
Biraz kapsamlı düşünün![]()
Zor soru sordun iftardan sonra cevaplayacak eminim![]()
Soru mu sormuş ? Müthişsin gerçekten devam etZor soru sordun iftardan sonra cevaplayacak eminim![]()
Ve Beyin sessizce uzaklaştıEkrem: düşünmek ne demek![]()
He ondanSoru mu sormuş ? Müthişsin gerçekten devam et
Senin beyinle ilgili cümle kurmaya çalışman bile şaşırtıcı. Uzaklaş dostum senlik bir durum yok.Ve Beyin sessizce uzaklaştı![]()
Dostum? bu kadar samimiyet nerden geliyo4 parti olsada
Senin beyinle ilgili cümle kurmaya çalışman bile şaşırtıcı. Uzaklaş dostum senlik bir durum yok.
İlk defa biri sana insan muamelesi yaptı garipsedin demi.Dostum? bu kadar samimiyet nerden geliyo![]()
Sizi insan yerine koymadiklari için karın ağrın böyle demi sakin ol herşey geçecek merak etme seni @BİLGEM GÖKTÜRKS yönlendiriyim bak o doktorİlk defa biri sana insan muamelesi yaptı garipsedin demi.
Ya hadi murat seninle bundan fazla muhattap olunmuyor su kaynatıyorsun. İşine bakSizi insan yerine koymadiklari için karın ağrın böyle demi sakin ol herşey geçecek merak etme seni @BİLGEM GÖKTÜRKS yönlendiriyim bak o doktor![]()
Orucun mübarek olsun Ekrem yine gel tmmı özletme kendiniYa hadi murat seninle bundan fazla muhattap olunmuyor su kaynatıyorsun. İşine bak