Ben bu ay Çankırı ile sözleşme imzaladım ÜstadMurat hocam afyonada el atarmısınız![]()
Hayırlı olsun hocam nasıl yaptınız bunu bizede önerirmisiniz neler yaptığınızı hocamBen bu ay Çankırı ile sözleşme imzaladım Üstad![]()
Altın Ok Partisi yönetimi ve sevgili dostum Kadir'den beni bu ay milletvekili olarak görevlendirmemesini istedim, sağolsun oda kırmadı beniHayırlı olsun hocam nasıl yaptınız bunu bizede önerirmisiniz neler yaptığınızı hocam![]()
Ya bende uğraşıyorum afyon içinde hala aynı okulda afyona geliştirme yapıyorumAltın Ok Partisi yönetimi ve sevgili dostum Kadir'den beni bu ay milletvekili olarak görevlendirmemesini istedim, sağolsun oda kırmadı benihal böyle olunca Çankırı bize biz Çankırı'ya kalmış olduk.
Kanka yukarılarda çekişme var sen İbadet ederken basıyorsun ya yada çay içerkenYa bende uğraşıyorum afyon içinde hala aynı okulda afyona geliştirme yapıyorum
Kuran okurken geliştirme yapıyorum
Arkadaşla çay içerkende geliştirme yapıyorum ama hala düşük![]()
Elimize Sağlık Sayın Valimiz Biz Çankırı’ya Yürekten bağlıyız ve dahada gelişmesi için elimizden geleni yapacağızİç Anadolunun parlayan yıldızı;
Şehr-i ÇANKIRI Geride bıraktığımız 10 gün içinde Rakip şehirlerine her alanda büyük fark açarak refah seviyesi en yüksek şehir olmayı başarmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 21185
Ekli dosyayı görüntüle 21186
Ekli dosyayı görüntüle 21187
Giderek fark açmaya devam eden ve çalışmaktan vazgeçmeyen vatandaşları başta olmak üzere;
Şehrin mevcut
Belediye Başkanı; @Fatih Tutuk
Milletvekili; @Emil Aliyev
Şükranlarımı Sunarım...
Biz el ele verdikçe yok bize diş gösterecek kimse...
Valla helal olsun hocamda bende okul sorunu var bide yaKanka yukarılarda çekişme var sen İbadet ederken basıyorsun ya yada çay içerkenişte biz uyurken bile basıyoruz
![]()
Okul önemli..!Valla helal olsun hocamda bende okul sorunu var bide ya
Valla hocam önem veriyorumda full kız olan sınıfta yani garip geliyor banaOkul önemli..!