Hı ok.Orucun mübarek olsun Ekrem yine gel tmmı özletme kendini![]()
Hı ok.Orucun mübarek olsun Ekrem yine gel tmmı özletme kendini![]()
Bizi sigaraya başlatırsınız adminimDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
İttifaksız partilere ne olacak sorusunun yanıtını birçok oyuncumuz merak ediyoruz.
Şu an oyunda bir ittifağa dahil olmayan ya da 4. bir ittifak oluştursa da ittifak puanı yetersiz olacak aşağıdaki partiler mevcut.
BÜYÜK TUĞRUL
HÜRRİYET
İTTİHATÇILAR
DEMOKRATİK EŞİTLİK
CUMHURİYETÇİ DEMOKRATLAR
Bu partilerin şu an en fazla katsayısı 60 şeklindedir.
Oyun Yönetimi olarak partilerin başlarına gelecekler şeylerin listesi:
-BÜYÜK TUĞRUL büyük ihtimal milletvekili seçimlerine katılacak ancak 1 vekil dışında en fazla 1 vekil çıkaracaktır. Oyun Başkanı seçiminde aday çıkarıp kendi partisi dışında oy veremeyecektir.
-HÜRRİYET büyük ihtimal milletvekili seçimlerine katılacak ancak 1 vekil dışında en fazla 1 vekil çıkaracaktır. Oyun Başkanı seçiminde aday çıkarıp kendi partisi dışında oy veremeyecektir.
-İTTİHATÇILAR büyük ihtimal milletvekili seçimlerine katılacak ancak 1 vekil dışında en fazla 1 vekil çıkaracaktır. Oyun Başkanı seçiminde aday çıkarıp kendi partisi dışında oy veremeyecektir.
-DEMOKRATİK EŞİTLİK milletvekili seçimlerine katılamayacak.
-CUMHURİYETÇİ DEMOKRATLAR milletvekili seçimlerine katılamayacak.
-BÜYÜK TUĞRUL, HÜRRİYET ve iTTİHATÇILAR partisi için bugün ittifak kurma şansı veriyoruz eğer bir talepte bulunurlarsa ittifakları onaylanacak bu sayede ortak bir parti seçerek garanti vekillerin dışında daha fazla vekil çıkarabilir.
-Eğer ittifak olarak birleşemiyorlarsa başka partiler ile birleşip diğer partilerin katsayısına katkıda bulunacağı için daha fazla vekil elde edebilirler.
-Tavsiyelerimiz bu şekilde olup; derdimiz parti üyelerinin emeklerinin boşa gitmemesidir.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Selan senin adın BOŞ mu ?Sizi insan yerine koymadiklari için karın ağrın böyle demi sakin ol herşey geçecek merak etme seni @BİLGEM GÖKTÜRKS yönlendiriyim bak o doktor![]()
Dün o kadar küfüre rağmen halen buraya yazabilmen tuhafBizde yükselen gençlik partisi olarak buradan büyük tuğrul ve ittihatçılar partilerini ailemize davet ederek birlik ve beraberlik adı altında yol yürümeyi birlikte daha nice başarılara ortak paydada imza atmaya davet ediyorum.
Haddini bil Bilgem Göktürk adını ağzına almaSizi insan yerine koymadiklari için karın ağrın böyle demi sakin ol herşey geçecek merak etme seni @BİLGEM GÖKTÜRKS yönlendiriyim bak o doktor![]()
İyi fikir,bu şekilde ittihatçılara teklif veren olmadıben olsam bakanlık adaylığı isterdim @Büyük Tuğrul @İttahatçiler
Bozkurt Harekat olarak bizlerde ittihatçıyız bize katılın başkanımSayın @BaşkanOnline ve kıymetli başkanlar,
İttihatçılar olarak Büyük Tuğrul Partisiyle ittifak için görüştük olumluyuz ancak Hürriyet Partisi olumsuz olduğu için ittifak yapamadık
Bakanlığı bulsam ben alırdım başkanımİyi fikir,bu şekilde ittihatçılara teklif veren olmadı![]()
altını asla kabul etmeyin başkanım ya da partinizin bütün üyelerine eğitim paketi tanımlatsınlar.İyi fikir,bu şekilde ittihatçılara teklif veren olmadı![]()
Her konuda konuyu cıvıtan başka yere çeken bir ekip var, artık buna izin vermeyeceğiz.
Role play yapıyorsanız yapın ya da forumu kullanmayın.
Partiler burada ittifağa çağrı yapıyor, küçük partileri yemeye çalışıyorlar, saçma sapan laf atıyor.
Nasip diyelim ozmn başkanımBakanlığı bulsam ben alırdım başkanım![]()
Fazlada gözümüz yok başkanımaltını asla kabul etmeyin başkanım ya da partinizin bütün üyelerine eğitim paketi tanımlatsınlar.
Bu kadar fazla samimi cümleler nerden geliyor murat reis?? Sen arada e-cinniler gibi kaybolup geri geliyon burda millete mi sarıyorsun? Valla komedi niyetine izliyorum senin yazdıklarını niyetli niyetli güzel oluyorDostum? bu kadar samimiyet nerden geliyo![]()
Bu kadar fazla samimi cümleler nerden geliyor murat reis?? Sen arada e-cinniler gibi kaybolup geri geliyon burda millete mi sarıyorsun? Valla komedi niyetine izliyorum senin yazdıklarını niyetli niyetli güzel oluyor![]()