Allah kolaylık versin kral işi zor demek ki inşallah mitinge metroyla otobüsle gitmiyordur passatını satıp zaman alır yoksa senin röportajyoğunmuş oyun başkanlığı ile ugraşıyor herhalde
Allah kolaylık versin kral işi zor demek ki inşallah mitinge metroyla otobüsle gitmiyordur passatını satıp zaman alır yoksa senin röportajyoğunmuş oyun başkanlığı ile ugraşıyor herhalde
ümidi kestik zaten neydi o diğer medyanın adı unuttum ona verir röportajAllah kolaylık versin kral işi zor demek ki inşallah mitinge metroyla otobüsle gitmiyordur passatını satıp zaman alır yoksa senin röportaj
Bekliyorum ipucu alabilirmiyizBende sürpriz yapacam bir haftaya ona hazırlanıyorum![]()
Seçimlerle ilgili diyelim orası yeterBekliyorum ipucu alabilirmiyiz![]()
Yakışır sana@N E G A N bir bakmışsın Genel Kurmay Başkani Adayı Olmuşumdur bir bakmışsın Oyun hakimi adayı Olmuşumdur bir bakmışsın Oyun Savcısı Adayı Olmuşumdur![]()
Benim konseptim değişik olur hepYakışır sana![]()
Bir bakmışsın adaylık müziği çıkarmışımdırBenim konseptim değişik olur hep
Evet ya olsun bunlar eğlenceli olsun kampanya yapsınlar bence adaylar bana oy verin çünkü gibi şeylerBir bakmışsın adaylık müziği çıkarmışımdır
@N E G A N bir bakmışsın Genel Kurmay Başkani Adayı Olmuşumdur bir bakmışsın Oyun hakimi adayı Olmuşumdur bir bakmışsın Oyun Savcısı Adayı Olmuşumdur![]()