İçişleri Bakanı Tarafınca Yapılan Anlık Atamalar Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Sayın bakan istifa etmekte bir erdemliktir. işlerin yoğun olabilir ilgilenmemiş olabilirsin bunlar anlaşılır konular.
İstifa edecek bir konu mevcut değil sayın başkan bazı sebeplerden ötürü dediğiniz gibi geç kalınmış olabilir. Atamalar yapıldı. Kolay gelsin.

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
İstifa edecek bir konu mevcut değil sayın başkan bazı sebeplerden ötürü dediğiniz gibi geç kalınmış olabilir. Atamalar yapıldı. Kolay gelsin.
Sayın bakan şahsen ben Zonguldak valisi oldum. 1. günü istifa ettim. 11 gün il kaderiyle baş başa bıraktınız. Hala istifalık bir durum yok diyorsunuz. Pes doğrusu

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Başkanlar utanılacak bir durum da yok istifa edecek bir durumda yok. Hadi lütfen şimdi kapının önünden uzaklaşın. Konu kapandı siz uzatabilirsiniz. Buyrun konuşup durun.

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
Yok hassssaaaaan dayı gelmedim de senin gibiler toplanmış yine feryat figan eder. Role play yaptığını sanıp rollenmenize rollendim bende rol yaparak rolleneyim dedim gel hele.
Ozaman sen şöyle kenara çekil, ben bakan bey ile konuşuyorum. Biraz su formu takip edin okuyun. Kural çok basit atama yapacağınız kişiden onay almanız gerekiyor. İlla her seferinde biz mi öğretelim size. Sonra adımız rollenmeye çıkıyor. Okuma güzeldir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...