İçişleri Bakanı Tarafınca Yapılan Anlık Atamalar Hk. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Yanlış Hatırlamıyorsam sayın bakan Savcı iken Makam Kontrol paneli aktif değil diye istifa etmişti 😀

Şimdi ise aktif olan kontrol panelini mi kullanmıyor?
Şimdi de gelmiş burada arkasında saz tutanlar ile dürüstlük abidesi taslıyor. Akıllarınca bize rol play yapamadığımızı söylüyorlar..

Körler sağırlar birbirini ağırlar 🤗

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ozaman sen şöyle kenara çekil, ben bakan bey ile konuşuyorum. Biraz su formu takip edin okuyun. Kural çok basit atama yapacağınız kişiden onay almanız gerekiyor. İlla her seferinde biz mi öğretelim size. Sora adımız rollenmeye çıkıyor. Okuma güzeldir.
He hasan dayı bi siz okuyorsunuz. Sen peki gidip meclis başkanına sorabildin mi yasalaşan yasa tasarıları içen ne yaptın uygulanıyor mu uygulanmıyor mu diye hiç sordun mu? Anca burda kaos taifesiyle laf kalabalığı yapıyorsunuz. İşleyişle alakalı eleştirin olabilir ama bunu parti farketmeksizin tüm makam sahiplerine yapabiliyorsan samimi bulurum yoksa kendi partinden olmayan bir bakanı sıkıştırmaya çalışmak hiç samimi gelmiyor hasan dayı. Şöyle kenara çekil gibi cümlelerde kullanman hoş değil he diyorsan ki öyle konuşurum söyle bana bende senin ve taifenin anlayacağı dil de gayet mevcut.

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
He hasan dayı bi siz okuyorsunuz. Sen peki gidip meclis başkanına sorabildin mi yasalaşan yasa tasarıları içen ne yaptın uygulanıyor mu uygulanmıyor mu diye hiç sordun mu? Anca burda kaos taifesiyle laf kalabalığı yapıyorsunuz. İşleyişle alakalı eleştirin olabilir ama bunu parti farketmeksizin tüm makam sahiplerine yapabiliyorsan samimi bulurum yoksa kendi partinden olmayan bir bakanı sıkıştırmaya çalışmak hiç samimi gelmiyor hasan dayı. Şöyle kenara çekil gibi cümlelerde kullanman hoş değil he diyorsan ki öyle konuşurum söyle bana bende senin ve taifenin anlayacağı dil de gayet mevcut.

Doğru okuduğunuz için onay aldığınız kişileri atadınız.

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Hasan başkan tamam siz okuyun devam edin. Yeter artık daha önce atama için izin almadan atama yapan bakana oyun başkanına meclis başkanına ne oldu istifa mı ettirildi görevden elmi çektirldi. Yeşiltaş cezası aldı bitti. Sizde uzatmayın artık cezamızı öderiz. Kalabalık etmeyin hadi Efe hepinize ballı süt ısmarlasın için. Efe hesabı bana gönder ben öderim abim hadi.

A

AKTO

Ziyaretçi
Sayın Bakan yapamıyorsan istifa et #içişleribakanıistifaetsin

M U R A T

Vatandaş
Yanlış Hatırlamıyorsam sayın bakan Savcı iken Makam Kontrol paneli aktif değil diye istifa etmişti 😀

Şimdi ise aktif olan kontrol panelini mi kullanmıyor?
Partinizden ayrıldığımda bana yalvardığınız günleri hatırlatırım ne oldu başkan bir kusurumuz mu oldu niye ayrıldın geri dön ve varsa halleder çözeriz 😂😂 çocuk olmayın maziyi unutmayınız. Sizide kapının diğer ucuna alayım başkan.

M U R A T

Vatandaş
Senin sadaka dagitacagin adamlar mi var da sadaka dagitiyorsun kardeş
Abim bak Ramazan ayındayız sadakada olur sorun yokta. Ben sadaka vermiyorum bir ceza verilirse ödeyemeye şimdiden hazırım diyorum. Uzatma şimdi hadi git efe süt yaptı sana hadi.

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Partinizden ayrıldığımda bana yalvardığınız günleri hatırlatırım ne oldu başkan bir kusurumuz mu oldu niye ayrıldın geri dön ve varsa halleder çözeriz 😂😂 çocuk olmayın maziyi unutmayınız. Sizide kapının diğer ucuna alayım başkan.
Bir anda yarı yolda bıraktığın için kendimizi sorgulamıştık bir saygısızlık mı yaptık diye ama siz insanlıktan ne anlarsınız 🤣🤣

A

AKTO

Ziyaretçi
Abim bak Ramazan ayındayız sadakada olur sorun yokta. Ben sadaka vermiyorum bir ceza verilirse ödeyemeye şimdiden hazırım diyorum. Uzatma şimdi hadi git efe süt yaptı sana hadi.
sana yalvardıysak bizim hatamızmış
sen yalvarılcak biri misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...