Ayşegül kapıyı açsaydı, Emirhan gökbudunu çalamazdı. Dua etsin Ayşegül kapıyı açmadı semihin elinde kaldı malzemelerAkıyordu bu arada Ayşegül Semih falan![]()

Ayşegül kapıyı açsaydı, Emirhan gökbudunu çalamazdı. Dua etsin Ayşegül kapıyı açmadı semihin elinde kaldı malzemelerAkıyordu bu arada Ayşegül Semih falan![]()
thrrhterhtrehtwpoeutğ0o9euyojoow4jupoporturtjuopırtopujporwltjıojoweşAyşegül kapıyı açsaydı, Emirhan gökbudunu çalamazdı. Dua etsin Ayşegül kapıyı açmadı semihin elinde kaldı malzemeler![]()
Evet senide her seferinde yanimda gormeye bayiliyorum valla beni hic yalniz birakmadigin icin sagol
çıktım bayssssSon 1.5 saat gel anlaşalım![]()
Senle içtiğimiz muzlu sütlere yazuhlar olsun be adamçıktım bayssss
Trinim trinm konu eskidi baska bisi bul. Cik bys![]()
komik çakma doktor
Çay ver çayKörmisin geldim cay ver icersen dayak ay yol var gidersen![]()
Oo ama ikigozum sende yaaa bayatladiiÇay ver çay![]()
Tazesi demle o zaman sende iki gözümün çiçeğiOo ama ikigozum sende yaaa bayatladii
Ben yasliyim sen demle.Tazesi demle o zaman sende iki gözümün çiçeği
Simmsarr senii.ne rezil partiydi bizim cocuklara onden partı actırdım orayı buyuttuk 20 uye oldu hemen pesıne 30m vergılı adamı cıkarttım oraya soktum tabi erenler uyuyor hgfgsg cagırdım erenle semıhı dedım partılerıı bırlestırın bırlestırdıklerı gıbı batan gemının mallarına cıokup kızılelma actık![]()
Yav hadi bir çay demliyecen ne naz yaptın aaBen yasliyim sen demle.
Ömeeerr bu bir acik.davettir asla bize gelmeYav hadi bir çay demliyecen ne naz yaptın aa
Tüh be bende senin yanına geliyordum madem istemiyorsun olduğum yerde kalayım sonra pişman olma bakÖmeeerr bu bir acik.davettir asla bize gelme![]()
İnan onceki yaptiklarim kadar pisman olmamTüh be bende senin yanına geliyordum madem istemiyorsun olduğum yerde kalayım sonra pişman olma bak![]()