Biraz daha kaybetmeleri lazım hazırlığını yapıyoruzSal artık şu canavarı bekle bekle ağaç olduk

Biraz daha kaybetmeleri lazım hazırlığını yapıyoruzSal artık şu canavarı bekle bekle ağaç olduk
Sabahtan beridir size bu sorunun cevabını veriyoruz, yaklaşık 25. falan oldu.Acaba burda ittifaklardan başka bir ittifak oy gitmiş yoksa ittifak haricindeki milletvekilletonde başka bir partiye oy gitmis
Gerçekten aynı cevabı her sorana verecek misinizAncak tekrar tekrar cevap vermekten vazgeçmeyeceğiz.
Hocam size de yazık kopyalayın bu mesajı sabaha kadar daha çok soracaklar gibi yapıştırırsınızSabahtan beridir size bu sorunun cevabını veriyoruz, yaklaşık 25. falan oldu.
Ancak tekrar tekrar cevap vermekten vazgeçmeyeceğiz.
-İttifağınız 47 vekilken neden 37 oy alıyor?
-Neden ekonomide / içişlerinde 42 alıyorken mecliste 37 alıyor mesela?
-Madem diğer partilerin diğer ittifağa oy atması bu kadar sorun, neden sizin ittifağınız da 10 altı vekil partilerle görüşme gerçekeltşriyor oy kazanmak için.
-İttifağınızdaki oy vermeyen 10 vekili aramaya başladınız mı ?
Son durum nedir ?
Gerçekten aynı cevabı her sorana verecek misiniz
Yok cevap vereceğiz.Hocam size de yazık kopyalayın bu mesajı sabaha kadar daha çok soracaklar gibi yapıştırırsınız![]()
Sabahtan beridir size bu sorunun cevabını veriyoruz, yaklaşık 25. falan oldu.
Ancak tekrar tekrar cevap vermekten vazgeçmeyeceğiz.
-İttifağınız 47 vekilken neden 37 oy alıyor?
-Neden ekonomide / içişlerinde 42 alıyorken mecliste 37 alıyor mesela?
-Madem diğer partilerin diğer ittifağa oy atması bu kadar sorun, neden sizin ittifağınız da 10 altı vekil partilerle görüşme gerçekeltşriyor oy kazanmak için.
-İttifağınızdaki oy vermeyen 10 vekili aramaya başladınız mı ?
Son durum nedir ?
sal artık@EmirhanB. bölüm sonu canavarını salıyorum ben
Papua yeni gine'den mişBu oy vermeyenlerin başka partiye oy verenlerin hangi partiden acaba
Oy vermeyenler benim partimden kral sıkıntı mı var sabahtan beri ceza alsınlar falanBu oy vermeyenlerin başka partiye oy verenlerin hangi partiden acaba
Yeter artık Ceza ver vekillerine semihOy vermeyenler benim partimden kral sıkıntı mı var sabahtan beri ceza alsınlar falan![]()
Meclis lokantasından yemek yemicekler dönem boyuncaYeter artık Ceza ver vekillerine semih![]()
Aslan isim yazmislar sabahtan beri yaziyonBu oy vermeyenlerin başka partiye oy verenlerin hangi partiden acaba
@aslan91 aha gördün mü aldılar cezayı. Rahatladın mı. Beğendin mi yaptığını mutlumusunMeclis lokantasından yemek yemicekler dönem boyunca![]()
Ama olmaz böyle, Başkan! Peki, tatlı serbest mi?Meclis lokantasından yemek yemicekler dönem boyunca![]()
Tatlı kırmızı çizgimiz istediğiniz kadar yiyin benim hesaba yazdırın sonraki dönem öderimAma olmaz böyle, Başkan! Peki, tatlı serbest mi?![]()
Tatlı kırmızı çizgimiz istediğiniz kadar yiyin benim hesaba yazdırın sonraki dönem öderim![]()
@AKTO hazırlanTatlı kırmızı çizgimiz istediğiniz kadar yiyin benim hesaba yazdırın sonraki dönem öderim![]()