Olmaz rekabet 0Seçimlerde katsayı getirdik bu sefer de kimin kime oy vereceği iyice kısıtlansın isteniyor.
Arkadaşlar bence şöyle yapalım; 10 parti varsa 10 ay sırayla iktidar olsun, sırayla meclis başkanı ve bakan olsun, nasıl fikir![]()
Olmaz rekabet 0Seçimlerde katsayı getirdik bu sefer de kimin kime oy vereceği iyice kısıtlansın isteniyor.
Arkadaşlar bence şöyle yapalım; 10 parti varsa 10 ay sırayla iktidar olsun, sırayla meclis başkanı ve bakan olsun, nasıl fikir![]()
yönetici oğuz vaad verdiyse balyoz gibi burayıda batırmaya gelmiş belli 95 üyenin yöneticisi oğuzNe vaad ettiler merak ettim sskkssk
Hic bisi . Biz vaadlerle calismiyoruz yakin zamanda bununla ilgili bir bilginiz var.Ne vaad ettiler merak ettim sskkssk
Seni tanımam etmem bana had hatırlatması yapacak cürette ve cibiliyette biri değilsin kötüsünüz falan demedim boş sallamaOğuz haddini bil bak abini zor durumda bırakıyorsun. Madem o kadar kötüyuz biz dün bize neler neler teklif edildi neden ettiniz. Eminim senin haberin yok nerden olacak ki sen devam et Sinan abini zor durumda bırakmaya.
Yazdığıni oku anlarsın ne demek istediğini benim adımı daha çok duyacaksın duyacaksınız yakındaSeni tanımam etmem bana had hatırlatması yapacak cürette ve cibiliyette biri değilsin kötüsünüz falan demedim boş sallama
Döne döne yolunu bulanların piri ulu bumerang tayfasının bir o kadar ulu faydasızıyönetici oğuz vaad verdiyse balyoz gibi burayıda batırmaya gelmiş belli 95 üyenin yöneticisi oğuz![]()
He yakında hadiYazdığıni oku anlarsın ne demek istediğini benim adımı daha çok duyacaksın duyacaksınız yakında
valla bizde taş falan yok hesap ortada ama istiyorsan söyle senin parti yeşil taş için herşeyi yapar onlar sana ayarlasınDöne döne yolunu bulanların piri ulu bumerang tayfasının bir o kadar ulu faydasızıaldın mı yeşil taşını oyun paranı aldıysan arpalarınla birleştir hadi
Farmingmi oynuyon gurttDöne döne yolunu bulanların piri ulu bumerang tayfasının bir o kadar ulu faydasızıaldın mı yeşil taşını oyun paranı aldıysan arpalarınla birleştir hadi
Eleman burdan sövemiyorum söyle tutmasınlar@OğuzZ sana burda rahatsiz edici bir görüntü atarım , yok olursunuz
Sansini zorlama yakışıklım, bak beni zor tutuyorlar![]()
Sakın aklımdakini dileme@ARDEN @Y İ Ğ İ T once leto emrah kardesim senden başlayalım seçimi kaybedince bana neden gelip arkadan is çeviriyorsun dedin?
Yigit kardeşim sana gelelim buyuk konuştun secimi kazanirsaniz dile benden ne dilersen demissin galibasözünde dur şimdi
Sal artık şu canavarı bekle bekle ağaç olduk@EmirhanB. bölüm sonu canavarını salıyorum ben
Aslan gidip partine sorsana abimAcaba burda ittifaklardan başka bir ittifak oy gitmiş yoksa ittifak haricindeki milletvekilletonde başka bir partiye oy gitmis
Acaba burda ittifaklardan başka bir ittifak oy gitmiş yoksa ittifak haricindeki milletvekilletonde başka bir partiye oy gitmis