MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oğuz haddini bil bak abini zor durumda bırakıyorsun. Madem o kadar kötüyuz biz dün bize neler neler teklif edildi neden ettiniz. Eminim senin haberin yok nerden olacak ki sen devam et Sinan abini zor durumda bırakmaya.
Seni tanımam etmem bana had hatırlatması yapacak cürette ve cibiliyette biri değilsin kötüsünüz falan demedim boş sallama

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
yönetici oğuz vaad verdiyse balyoz gibi burayıda batırmaya gelmiş belli 95 üyenin yöneticisi oğuz :D
Döne döne yolunu bulanların piri ulu bumerang tayfasının bir o kadar ulu faydasızı😂😂 aldın mı yeşil taşını oyun paranı aldıysan arpalarınla birleştir hadi

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Döne döne yolunu bulanların piri ulu bumerang tayfasının bir o kadar ulu faydasızı😂😂 aldın mı yeşil taşını oyun paranı aldıysan arpalarınla birleştir hadi
valla bizde taş falan yok hesap ortada ama istiyorsan söyle senin parti yeşil taş için herşeyi yapar onlar sana ayarlasın :D

EmirhanB.

Kızılelma
Vatandaş
@ARDEN @Y İ Ğ İ T once leto emrah kardesim senden başlayalım seçimi kaybedince bana neden gelip arkadan is çeviriyorsun dedin?
Yigit kardeşim sana gelelim buyuk konuştun secimi kazanirsaniz dile benden ne dilersen demissin galiba 😀 sözünde dur şimdi

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Acaba burda ittifaklardan başka bir ittifak oy gitmiş yoksa ittifak haricindeki milletvekilletonde başka bir partiye oy gitmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...