OĞUZHAN ÜLKER İLE ÖZEL RÖPORTAJ: SESSİZLİĞİNİ İLK KEZ BOZUYOR! (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline Medya

I LOVE BAŞKANONLINE
Medya Koordinatörü
BaşkanOnline'da uzun yıllardır siyaset sahnesinde yer alan ve 50-51. Dönemlerde yaşanan skandalların merkezinde olduğu iddia edilen Oğuzhan Ülker, uzun süren sessizliğini ilk kez bozuyor. Daha önce herhangi bir basına açıklama yapmayan Ülker, hakkındaki iddiaları, siyasi geçmişini ve geleceğe dair planlarını bizimle paylaştı. İşte Oğuzhan Ülker ile yaptığımız özel röportaj:

GEÇMİŞ DÖNEM VE SKANDALLAR

1. 50-51. Dönem "Oğuzhan Ülker Skandalı" olarak anılan olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Diriliş İttifakı’na ihanet ettiğiniz ve yetkinizi kullanarak makam dağıttığınız yönünde iddialar vardı. Bunlara açıklık getirir misiniz?

• Bu dönemde bu skandalı benim üstüme atan kişiler asıl skandalın sebebidir. Makam mevki için hiçbiri dik durmamıştır, kendi menfaatleri için arkadan iş çevirmiştir.

2. Skandalın ardından neden hiçbir basına açıklama yapmadan partinizin genel başkanlığını devredip bir süre ortadan kayboldunuz? O dönemde medyanın karşısına çıkmaktan neden kaçındınız?

• Geri çekilip neler olup bittiğini izlemek istedim. Son konuşan ben olmak istedim. Herkesin ne kadar yalancı, ne kadar iftiracı, haysiyetsiz olduğunu gün yüzüne çıkarmak için sabretmek zorundaydım. Çok şükür partimdeki bütün ailem bana destek oldu, bu süre zarfında hepsi yanımda oldular.

3. 51. Dönemde adınız birçok krizle anıldı. Sizce bu süreçte hatalar yaptınız mı?

• Hata her insanda olur, insanız, beşeriz, şaşarız. Herkes hata yapar, illaki hatalarım olmuştur ama kimseye yanlışım hiçbir zaman olmamıştır. Arkamdan sallayanlar, menfaatleri çıkışmadığı için sallıyor.

PARTİ VE SİYASİ GELECEK

4. Yükselen Gençlik Partisi’nin şu anki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Parti, geçmiş skandalların gölgesinde mi kaldı?

• Partimiz geçmişte kalan skandallar değil de, geçmişte atılan iftiralar yüzünden çıktıktan sonra tertemiz yoluna devam etmektedir.

5. Partinizin gelecekteki hedefleri neler? Oyundaki mevcut siyasi ortamda nasıl bir strateji izleyeceksiniz?

• Partimizin her zaman bir hedefi vardır: Başarı, başarı, başarı! Bizler başarıya aç insanlarız, kaybetmek asla istemeyiz. O yüzden her seçime kazanmak amacıyla çıkıyoruz.

6. Pençe İttifakı’nda yer alıyorsunuz ve oy katsayısı olarak en güçlü ittifaksınız. Lakin Diriliş İttifakı’ndayken şu anda birlikte yol aldığınız Milli İstiklal Partisi’nin karşısında yer alıyordunuz. İki partiyi yakınlaştıran ne oldu?

• Aramızı bozmak isteyen çok kişi oldu, araya fitne ve fesat sokmaya çalışanlar oldu. Ama şu an Asiltürk’ten kalan kardeşlerimiz var, onların hepsi canımız ciğerimiz. Bizim de onlara asla bir saygısızlığımız olmadı. Milli Hareket’e gelirsek, onlar da zamanında bizimle birlikte aynı sofrada oturdular. Sinan Sevim’le zamanında aramızda bir sorun olmuş olabilir ama biz bunların hepsini aştık. Şu an hep birlikte tek çatı altındayız. Ben buraya ittifak da demek istemiyorum, bu bir kardeşlik, bu bir dostluk, bu bir aile. Çok şükür emin adımlarla ilerliyoruz.

OĞUZHAN ÜLKER VE OYUNCULARIN TEPKİLERİ

7. Oyundaki birçok insan sizi sevmiyor, hatta açıkça tepki gösteriyor. Bunun sebebi sizce ne?

• Oyundaki birçok insanın beni sevmemesinin sebebi, bütün oyunlarını bozmam ve hatalarının yanlışlarını yüzlerine vurmam. Ben her zaman neysem oyum, ne sağa ne sola kıvırırım. Şu an bana iftira atan herkesin kim olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden içim rahat, arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar. Unutmayın: Küçükler konuşur, büyükler konuşulur.

8. Bazı oyuncular sizi “güvenilmez” olarak tanımlıyor. Hakkınızdaki bu algıyı değiştirmek için bir planınız var mı?

• Tamamıyla rakiplerimin propagandası ve iftiralarla insanlar bana karşı cephe aldı. Benim kimseye karşı bir saygısızlığım asla olmamıştır.

9. Şu an mevcut siyasi liderlerden hangisiyle çalışmak istersiniz? Eski dönemlerde Bozkurt Partisi ile aranızda sorunlar olduğu biliniyor, şu an bu sıkıntılar devam ediyor mu?

• Bizim Bozkurt Partisi ile bir sorunumuz yoktu. Önceden Bozkurt ile ittifaktık. Burak Duman’ın yapmış olduğu hareketler ve bana ağır küfürleri karşısında daha fazla sakin kalamadık. O yüzden bir kriz yaşadık. Ama ben geçmişi geride bıraktım. Şu an Bozkurt Partisi’ndeki kardeşlerimle hiçbir sorunum yok.

SON DÖNEMDEKİ GERİ DÖNÜŞÜ

10. Uzun bir aradan sonra neden yeniden basın açıklaması yapmak istediniz?

• Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemedim, o yüzden bir basın açıklaması yapma gereği duydum. Bugüne kadar susmak istedim, şimdi konuşmak istedim.

11. Sizce Yükselen Gençlik Partisi yakın zamanda yeniden iktidar olabilecek mi? Parti içinde sizin dönüşünüz nasıl karşılandı?

• Yükselen Gençlik Partisi bir şeye adaylığını koyduğu zaman onu alır, isterse alır. Biz istersek alırız. Çok şükür dostlarımızla birlikte hiçbir zaman sırtımız yere gelmez.

12. Son olarak, hakkınızda oluşan olumsuz algıyı yıkmak için bir mesaj vermek ister misiniz?

• Olumsuz algıyı istesem de yıkamam. Oyunda bir kitle var ve bu kitle, çocukça tavırlar sergileyerek kendi egolarını ön plana koyup benim gibi sevmediği insanları kötüleyip iftiralar atıyor. Ama yalanların her zaman ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Rica ediyorum, kavga dövüş olmadan mutlu, huzurlu bir şekilde oyunumuzu oynayalım. Teşekkürler.

Bu röportajla birlikte, Oğuzhan Ülker ilk kez basına detaylı bir açıklama yaparak sessizliğini bozmuş oldu. BaşkanOnline siyasi sahnesinde nasıl bir yol izleyeceği ise önümüzdeki dönemde netleşecek.

Bu özel röportaj için Oğuzhan Ülker’e teşekkür ederiz.

📢 Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz!WhatsApp Görsel 2025-03-20 saat 20.03.37_3674af13.jpg

A M İ R A L

Milli Gençlik
Vatandaş
BaşkanOnline'da uzun yıllardır siyaset sahnesinde yer alan ve 50-51. Dönemlerde yaşanan skandalların merkezinde olduğu iddia edilen Oğuzhan Ülker, uzun süren sessizliğini ilk kez bozuyor. Daha önce herhangi bir basına açıklama yapmayan Ülker, hakkındaki iddiaları, siyasi geçmişini ve geleceğe dair planlarını bizimle paylaştı. İşte Oğuzhan Ülker ile yaptığımız özel röportaj:

1. 50-51. Dönem "Oğuzhan Ülker Skandalı" olarak anılan olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Diriliş İttifakı’na ihanet ettiğiniz ve yetkinizi kullanarak makam dağıttığınız yönünde iddialar vardı. Bunlara açıklık getirir misiniz?

• Bu dönemde bu skandalı benim üstüme atan kişiler asıl skandalın sebebidir. Makam mevki için hiçbiri dik durmamıştır, kendi menfaatleri için arkadan iş çevirmiştir.

2. Skandalın ardından neden hiçbir basına açıklama yapmadan partinizin genel başkanlığını devredip bir süre ortadan kayboldunuz? O dönemde medyanın karşısına çıkmaktan neden kaçındınız?

• Geri çekilip neler olup bittiğini izlemek istedim. Son konuşan ben olmak istedim. Herkesin ne kadar yalancı, ne kadar iftiracı, haysiyetsiz olduğunu gün yüzüne çıkarmak için sabretmek zorundaydım. Çok şükür partimdeki bütün ailem bana destek oldu, bu süre zarfında hepsi yanımda oldular.

3. 51. Dönemde adınız birçok krizle anıldı. Sizce bu süreçte hatalar yaptınız mı?

• Hata her insanda olur, insanız, beşeriz, şaşarız. Herkes hata yapar, illaki hatalarım olmuştur ama kimseye yanlışım hiçbir zaman olmamıştır. Arkamdan sallayanlar, menfaatleri çıkışmadığı için sallıyor.

PARTİ VE SİYASİ GELECEK

4. Yükselen Gençlik Partisi’nin şu anki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Parti, geçmiş skandalların gölgesinde mi kaldı?

• Partimiz geçmişte kalan skandallar değil de, geçmişte atılan iftiralar yüzünden çıktıktan sonra tertemiz yoluna devam etmektedir.

5. Partinizin gelecekteki hedefleri neler? Oyundaki mevcut siyasi ortamda nasıl bir strateji izleyeceksiniz?

• Partimizin her zaman bir hedefi vardır: Başarı, başarı, başarı! Bizler başarıya aç insanlarız, kaybetmek asla istemeyiz. O yüzden her seçime kazanmak amacıyla çıkıyoruz.

6. Pençe İttifakı’nda yer alıyorsunuz ve oy katsayısı olarak en güçlü ittifaksınız. Lakin Diriliş İttifakı’ndayken şu anda birlikte yol aldığınız Milli İstiklal Partisi’nin karşısında yer alıyordunuz. İki partiyi yakınlaştıran ne oldu?

• Aramızı bozmak isteyen çok kişi oldu, araya fitne ve fesat sokmaya çalışanlar oldu. Ama şu an Asiltürk’ten kalan kardeşlerimiz var, onların hepsi canımız ciğerimiz. Bizim de onlara asla bir saygısızlığımız olmadı. Milli Hareket’e gelirsek, onlar da zamanında bizimle birlikte aynı sofrada oturdular. Sinan Sevim’le zamanında aramızda bir sorun olmuş olabilir ama biz bunların hepsini aştık. Şu an hep birlikte tek çatı altındayız. Ben buraya ittifak da demek istemiyorum, bu bir kardeşlik, bu bir dostluk, bu bir aile. Çok şükür emin adımlarla ilerliyoruz.

7. Oyundaki birçok insan sizi sevmiyor, hatta açıkça tepki gösteriyor. Bunun sebebi sizce ne?

• Oyundaki birçok insanın beni sevmemesinin sebebi, bütün oyunlarını bozmam ve hatalarının yanlışlarını yüzlerine vurmam. Ben her zaman neysem oyum, ne sağa ne sola kıvırırım. Şu an bana iftira atan herkesin kim olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden içim rahat, arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar. Unutmayın: Küçükler konuşur, büyükler konuşulur.

8. Bazı oyuncular sizi “güvenilmez” olarak tanımlıyor. Hakkınızdaki bu algıyı değiştirmek için bir planınız var mı?

• Tamamıyla rakiplerimin propagandası ve iftiralarla insanlar bana karşı cephe aldı. Benim kimseye karşı bir saygısızlığım asla olmamıştır.

9. Şu an mevcut siyasi liderlerden hangisiyle çalışmak istersiniz? Eski dönemlerde Bozkurt Partisi ile aranızda sorunlar olduğu biliniyor, şu an bu sıkıntılar devam ediyor mu?

• Bizim Bozkurt Partisi ile bir sorunumuz yoktu. Önceden Bozkurt ile ittifaktık. Burak Duman’ın yapmış olduğu hareketler ve bana ağır küfürleri karşısında daha fazla sakin kalamadık. O yüzden bir kriz yaşadık. Ama ben geçmişi geride bıraktım. Şu an Bozkurt Partisi’ndeki kardeşlerimle hiçbir sorunum yok.

• Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemedim, o yüzden bir basın açıklaması yapma gereği duydum. Bugüne kadar susmak istedim, şimdi konuşmak istedim.

11. Sizce Yükselen Gençlik Partisi yakın zamanda yeniden iktidar olabilecek mi? Parti içinde sizin dönüşünüz nasıl karşılandı?

• Yükselen Gençlik Partisi bir şeye adaylığını koyduğu zaman onu alır, isterse alır. Biz istersek alırız. Çok şükür dostlarımızla birlikte hiçbir zaman sırtımız yere gelmez.

12. Son olarak, hakkınızda oluşan olumsuz algıyı yıkmak için bir mesaj vermek ister misiniz?

• Olumsuz algıyı istesem de yıkamam. Oyunda bir kitle var ve bu kitle, çocukça tavırlar sergileyerek kendi egolarını ön plana koyup benim gibi sevmediği insanları kötüleyip iftiralar atıyor. Ama yalanların her zaman ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Rica ediyorum, kavga dövüş olmadan mutlu, huzurlu bir şekilde oyunumuzu oynayalım. Teşekkürler.

Bu röportajla birlikte, Oğuzhan Ülker ilk kez basına detaylı bir açıklama yaparak sessizliğini bozmuş oldu. BaşkanOnline siyasi sahnesinde nasıl bir yol izleyeceği ise önümüzdeki dönemde netleşecek.

Bu özel röportaj için Oğuzhan Ülker’e teşekkür ed
Madem güvenilmez değilsin neden sözde atılan iftiralara cevap vermek yerine kaçmaya seçtiniz

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı

Hakkında skandal açıklamalar olacak ve geri çekilip izlemek isticen.
Hakkında yalan açıklamalar olan kişi çıkar meydana paşa paşa kendini savunur. Ortalığı birbirine katar. Neymişte izlemek istemiş böyle birşey yok Hakkında söylenen herşey doğru, ve sende her zaman ki gibi kaçtın. Aylar sonra buraya gelipte milleti unuttu sanıp kendini aklamaya çalışma , herkes unutsada tarih unutmaz

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
51. Dönemde adınız birçok krizle anıldı. Sizce bu süreçte hatalar yaptınız mı?

1 kere yapılan hatadır evet. Ama ikinci yapılan ise tercihtir.
Eğer 3 ve 4 üncü de yapıldıysa bunun adına başka birşey derler.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Pençe İttifakı’nda yer alıyorsunuz ve oy katsayısı olarak en güçlü ittifaksınız. Lakin Diriliş İttifakı’ndayken şu anda birlikte yol aldığınız Milli İstiklal Partisi’nin karşısında yer alıyordunuz. İki partiyi yakınlaştıran ne oldu?

• Aramızı bozmak isteyen çok kişi oldu, araya fitne ve fesat sokmaya çalışanlar oldu. Ama şu an Asiltürk’ten kalan kardeşlerimiz var, onların hepsi canımız ciğerimiz. Bizim de onlara asla bir saygısızlığımız olmadı. Milli Hareket’e gelirsek, onlar da zamanında bizimle birlikte aynı sofrada oturdular. Sinan Sevim’le zamanında aramızda bir sorun olmuş olabilir ama biz bunların hepsini aştık. Şu an hep birlikte tek çatı altındayız. Ben buraya ittifak da demek istemiyorum, bu bir kardeşlik, bu bir dostluk, bu bir aile. Çok şükür emin adımlarla ilerliyoruz
Mesela bu soruda ki cevabı da aşırı samimiyetsiz geldi. Ağzının içi yalan dolu

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
O dönem forumda Asil Türk Parti lideri Coşkun abinin kendisine itibar suikasti yaptığını iddia ederek kendini savunmamışmıydı arkadaş. Akla şu soru geliyor madem senin iddiana göre sen sütten çıkmış ak kaşıksın seni kirletmeyi amaçlayan parti lideri şuan yanında bulunan Asil Türk yönetim kadrosundan bağımsız mı yaptı bunu?

Hadi diyelim iddiaların hepsi gerçek ki bence öyle. Şuan yanında bulunan eski asil dostlar sana nasıl güveniyor. Oğuzhan Ülker olursa biz Türk Ulusta olmayız dedikleri günden sonra ne değişti?

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyundaki birçok insan sizi sevmiyor, hatta açıkça tepki gösteriyor. Bunun sebebi sizce ne?

Oyunlarını bozmam demiş.😃😃
Allahını seversen kimin oyununu bozdun çok merak ediyorum.

Hatalarını yüzüne vurmuş, kendi hataların ayıplarını ne olacak peki.
Bana iftira atıyorlar demiş, hayır yaptıklarını yüzüne vuruyorlar. Herkes siz gibi değil maalesef insanlar sindiremiyor yapılanları, sizler hatanızı, ayıbınızı bile bile birbirinizin yüzüne bakan insanlar oldunuz. E buda bize ters, bizde bunları yüzünüze söyleyince iftira atıyorlar diyorsunuz

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Son olarak, hakkınızda oluşan olumsuz algıyı yıkmak için bir mesaj vermek ister misiniz?

• Olumsuz algıyı istesem de yıkamam. Oyunda bir kitle var ve bu kitle, çocukça tavırlar sergileyerek kendi egolarını ön plana koyup benim gibi sevmediği insanları kötüleyip iftiralar atıyor. Ama yalanların her zaman ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Rica ediyorum, kavga dövüş olmadan mutlu, huzurlu bir şekilde oyunumuzu oynayalım. Teşekkürler
Kişi kendinden bilir işi. İlkönce sen kendine bir çeki düzen vereceksin. Çocukca tavır sergileyen sensin, buraya gelip millete it köpek diyerek, tasman gevşemiş diyerek hakaret edersen eğer , aynısını sende görürsün. Elbette kimse yüzüne bakmaz elbette hakarete mağruz kalırsın.

Kavga dövüş olmadan oyun Oynayalım demiş. Bunu ilkönce kendine söyle, ve uygula

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

PARTİ VE SİYASİ GELECEK

Bu özel röportaj için Oğuzhan Ülker’e teşekkür ederiz.

📢 Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz!Ekli dosyayı görüntüle 21337
Ben mi yanliş hatirliyorum dicemde herkes şahittir buna çok hastayim tedavi görüyorum diyerek geri çekilmişdin diye hatirliyorum yalan dilinize yuva yapmış insanlarin sevmemesinin nedenide bu bence normalde cevap vermezdim ama o donemlerin ana konuya dahil olanlarindanim kamuoyuna yanlis bilgi vermeyelim.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
bu medyanın sorularını beğeniyorum insanların merak ettiği cevabını okumak istediği soruları soruyor böyle devam 👍 geçen gün biri bekircana kendinizi tanıtın falan diyordu adım bekircan yazmış cevaba
Saf çocuk oyuncu adım O A B İ beni bekircann diye tanıyan sayısı her gün azalıyor