Size hastalıkmi demişti bize de düğün demişti o dönemBen mi yanliş hatirliyorum dicemde herkes şahittir buna çok hastayim tedavi görüyorum diyerek geri çekilmişdin diye hatirliyorum yalan dilinize yuva yapmış insanlarin sevmemesinin nedenide bu bence normalde cevap vermezdim ama o donemlerin ana konuya dahil olanlarindanim kamuoyuna yanlis bilgi vermeyelim.
Banada hacca gidiyorum demiştiSize hastalıkmi demişti bize de düğün demişti o dönem![]()
Yok okadarini yapmamıştirBanada hacca gidiyorum demişti![]()
İyilik meleği olmuş arkadaş bizi kardeşi sanıyor bilmiyor ki Bozkurt = BurakDuman
yok bundan sonraİyilik meleği olmuş arkadaş bizi kardeşi sanıyor bilmiyor ki Bozkurt = BurakDuman![]()
Allah korusunyok bundan sonra
oguzhan ulker galp bozkurt harekat
Tühh adam okadarda sinyal atmış size olmadı mıAllah korusun
Burak duman= yükselen gençlikAllah korusun
Çıkın Çıkın gelin demiş seda sayan gibiTühh adam okadarda sinyal çakmış size olmadı mı![]()
AhshshshshshÇıkın Çıkın gelin demiş seda sayan gibi![]()
Burak abi görürse kalp krizi geçirir sil şunuBurak duman= yükselen gençlik
Döndüğümüzden beri atıyor da bizden uzak olsunTühh adam okadarda sinyal atmış size olmadı mı![]()
Burak Duman :Burak duman= yükselen gençlik
Malum arkadaşın bozkurt'u darlama seviyesiEkli dosyayı görüntüle yazisizhali0-20250206-0001.mp4Çıkın Çıkın gelin demiş seda sayan gibi![]()
Neyse ki konuşunca ne olduğu daha çok ortaya çıkanlardan elleme konuşsunVallahi burdakilerle aynı fikirde olmak beni üzdü. Samimiyetsiz ve yalan dolu cevaplar.
banane bilader benmi dedim O ABİ yap diyeSaf çocuk oyuncu adım O A B İ beni bekircann diye tanıyan sayısı her gün azalıyor
Gönlümden geldi daha da gitmez o isim.banane bilader benmi dedim O ABİ yap diye![]()