@KadirBey. @EKREM abi yetişin ödülünüzü alınmerhbalar başkan online ailesi ;
bugün bu yarışmamızda en çok ajanı olan kişiye 1,5k tas tarafımca hediye edilcektir
yarışma kuralları :
1- ajanların en az %70i milli istiklal ve yukselen genclık partısınde bulunmalıdır
2- baska kural yok
tabi kadir bey bizimde suan yetıstırlmek uzere adamlarımız mevcut ilgilenirmiydiniz kelle başı 50 taşAjan diyerek kamuoyuna kötü lanse etmeyelim lütfen.
İstihbarat teşkilatı, bilgi toplama merkezi diyelim![]()
Kursu ben vereyim direk, adamların bana yönlendirin. Üstelik ücretsiz eğitim. Ayrıca 1 hafta staj garantisi iletabi kadir bey bizimde suan yetıstırlmek uzere adamlarımız mevcut ilgilenirmiydiniz kelle başı 50 taş
Dikkatimi şu çekiyor oyunda ajanı olanlar hep askeri personel. İkk kurallarını öğrenmişsiniz. İstihbaratın dibine vuruyonuz demiAyrıca bir tane bilgi toplama elemanım kayıp nerede oldugunu unuttum. Onada buradan seslenmiş olayım. Bana wp den yaz kardeşim.
( ben yazmadan asla yazma demiştim de )
Türkbudun da en az 5 ajanım var gerisini sen hesap etmerhbalar başkan online ailesi ;
bugün bu yarışmamızda en çok ajanı olan kişiye 1,5k tas tarafımca hediye edilcektir
yarışma kuralları :
1- ajanların en az %70i milli istiklal ve yukselen genclık partısınde bulunmalıdır
2- baska kural yok
bılgım var ısıme gelıyor bılıyormusunTürkbudun da en az 5 ajanım var gerisini sen hesap et![]()
veri analizi falanAjan diyerek kamuoyuna kötü lanse etmeyelim lütfen.
İstihbarat teşkilatı, bilgi toplama merkezi diyelim![]()
Geçen altın oka ajan sokmuşum yanlışlıkla, cocuk bızım sohbet konuşmalarını atıyor. Ben de diyorum Bunları ben nerden tanıyorumbılgım var ısıme gelıyor bılıyormusun
yada şimdi altın okla birleştirsem kendi partıne ajan sokmus oluyorsun![]()
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim @KadirBey. Budundaki ajanları geri çelelimbılgım var ısıme gelıyor bılıyormusun
yada şimdi altın okla birleştirsem kendi partıne ajan sokmus oluyorsun![]()
Hesap ettim zaten bizim parti sayısı 100 ün üstünde. Oyunumuza yeni katılan partilere destek atıyoruz gibi düşünelim bizBak bu açıdan hiç düşünmemiştim @KadirBey. Budundaki ajanları geri çelelim![]()
Yeni partilere kim gittiHesap ettim zaten bizim parti sayısı 100 ün üstünde. Oyunumuza yeni katılan partilere destek atıyoruz gibi düşünelim biz
Dayı diğer partilerdeki vekil sayımız kendi partimizdekini geçti yanlızHesap ettim zaten bizim parti sayısı 100 ün üstünde. Oyunumuza yeni katılan partilere destek atıyoruz gibi düşünelim biz