Sıkı koordine lütfen dayıcımDayı diğer partilerdeki vekil sayımız kendi partimizdekini geçti yanlız![]()
Sıkı koordine lütfen dayıcımDayı diğer partilerdeki vekil sayımız kendi partimizdekini geçti yanlız![]()
Bunu paylaşmamız kurum açısından sakıncalı kardeşimYeni partilere kim gitti![]()
Abi bi metin yazalım ajanları bi sayalım sayılarını unuttuk artık gelip bilgi verseler sen kimsin diyecez artıkDayı diğer partilerdeki vekil sayımız kendi partimizdekini geçti yanlız![]()
Dur karışma ben diğer partilerden ob çıkaracam izleSıkı koordine lütfen dayıcım
Ödülü biraz arttir bu az amamerhbalar başkan online ailesi ;
bugün bu yarışmamızda en çok ajanı olan kişiye 1,5k tas tarafımca hediye edilcektir
yarışma kuralları :
1- ajanların en az %70i milli istiklal ve yukselen genclık partısınde bulunmalıdır
2- baska kural yok
Keremi ob yapmayacaz sırf bunun için kankamDur karışma ben diğer partilerden ob çıkaracam izle![]()
Kanka sen bana kadirin butun ajanlarini soyle helalinden 10kÖdülü biraz arttir bu az ama![]()
1. Ajanı Sevim BaşganKanka sen bana kadirin butun ajanlarini soyle helalinden 10k![]()
Bak bunu kac kere soyledim ikisini karıştırıyorum isim soyisim ile yazin yada bjrjne istiklal baskani diyin yada oguzhan ülkerin yeryüzündeki gölgesi deyin anlim1. Ajanı Sevim Başgan
GölgeeeeeeBak bunu kac kere soyledim ikisini karıştırıyorum isim soyisim ile yazin yada bjrjne istiklal baskani diyin yada oguzhan ülkerin yeryüzündeki gölgesi deyin anlim![]()
Gece gelmiyor çünkü gece Gölge olmazGölgeeeeee![]()
Altın oktan cal 3 5 kisi tutunamayanlar kuralımTutunamayanlara ajan göndermeyin sakın!
Duymamış olayımAltın oktan cal 3 5 kisi tutunamayanlar kuralımbende de var 45 kisi
Bu parti tutunamayanlar olarak kuruldu Kızılelma olarak gelisti budun olarak devam ediyor turan olarak kapanacak gibi hissediyorumDuymamış olayım
Sabahda birinin gölgesi olduğu için gelmiyorGece gelmiyor çünkü gece Gölge olmaz![]()