Sametin ettiği küfür hakaretleri anlık yönetime bizzat ben ilettim yönetim başka platform olduğu için kabul etmedi @KadirBey.
Sözlerine dikkat et sayın Kadirbey Oyun Başkanına saygısızlık 6 aydan başlıyorKardeş aynı parti mensubu idiniz, parti başkanı sendin. Sözün geçmiyorsa bundan bizene
İşte sen busun sıkışınca küfüre başlarsın. Ettiğin kişiyi çok iyi biliyorsun adını ben açıklamayacam o isterse gelir açıklar @BaşkanOnline bu adamın burda kaçıncı küfüru artık yeter aramızda küfürbaz istemiyoruzKime ettim lan adi herif utanmaz ahlaksız
İşte bende bunu dedim, yönetim kabul etmedi ise bende partimden ihraç etmem dedim bu kadar basit.Sametin ettiği küfür hakaretleri anlık yönetime bizzat ben ilettim yönetim başka platform olduğu için kabul etmedi @KadirBey.
Karşındaki de senden kıdemli emekli oyun başkanı. Bırak 6 ayı düğmeme dokunamazsınSözlerine dikkat et sayın Kadirbey Oyun Başkanına saygısızlık 6 aydan başlıyor
kaç ay sahalardan uzak kalmıştın sen partinle beraberKarşındaki de senden kıdemli emekli oyun başkanı. Bırak 6 ayı düğmeme dokunamazsın
Bende diyorum ki bugün bu iki kişi de banlansın bakalım birdaha kimse bir kadına hakarer edecek kadar yüreği oluyor mu görsün herkesİşte bende bunu dedim, yönetim kabul etmedi ise bende partimden ihraç etmem dedim bu kadar basit.
Etmeye devam et sana senin dilinden cevap vermeyeceğim çıldır çıldır çıldırAsıl Aramızda senin gibi namussuzları istemiyoruz kimin iti köpeğiysen git oraya namussuz şerefsiz , ispatlamazsan da şerefsiz namussuzsun
Sözde oyunda küfür olmaması için çabalıyorsun ama ne kadar istediğiniz ortada gibiAsıl Aramızda senin gibi namussuzları istemiyoruz kimin iti köpeğiysen git oraya namussuz şerefsiz , ispatlamazsan da şerefsiz namussuzsun
Çocuk musun sen denizkaç ay sahalardan uzak kalmıştın sen partinle beraber![]()
herkese aynı muamele yapılması lazım, o zaman o adamlar banlanmadıysa şimdi de banlanmamalı.Bende diyorum ki bugün bu iki kişi de banlansın bakalım birdaha kimse bir kadına hakarer edecek kadar yüreği oluyor mu görsün herkes
Elbette banlansın, ortada suç var sonuçta buna itirazımız yok.Bende diyorum ki bugün bu iki kişi de banlansın bakalım birdaha kimse bir kadına hakarer edecek kadar yüreği oluyor mu görsün herkes
yıkım ekibi başkanı sakin ol eğleniyorum seninleÇocuk musun sen deniz3 5 ay dedim hadi eğlen
![]()
Konuyu ben saptırmadım konu belli sevim başkana yapılan bir saygısızlık var ama sen gelip konuyu geçmişe başka yere götürerek saptırıyorsun biz burda ağzımızı bozmadan iletişim kurabiliyoruz burda kim it kimin haysiyetsiz olduğunu görüyoruzKonuyu saptıranların bir diğer iti
Uzak kaldıkları dönemde ileri seviye dönüş eğitimi alıyorlardı tayfasıyla birlikte a bu da bayrak taşıyordukaç ay sahalardan uzak kalmıştın sen partinle beraber![]()
Aferin öğreneceksiniz böyle böyle. Dahasıda var merak etmeyıkım ekibi başkanı sakin ol eğleniyorum seninle![]()
Kadınlara saygın olsa onların olduğu yerde bu küfürleri etmezsin herşey ortada adalet bakanimizi göreve davet ediyoruzOlum siz buraya kadınlara hakaret edilmemesi için mi geliyorsunuz arada kimi götürürsem kâr mı diye düşünüyorsunuz hayırdır bu kadar mı karakter yoksunusunuz işinize bakın defolun lan oyunun ağzına sıçtınız boş boş yazıp duruyorsunuz yapay zeka bile sizden çok akıllı