Oguzhan burda anket acsak kimi görmeyelim oyunda diye basta farkla senin adin cikar sen kimsin boyle ustten konusuyosun yok oyuna sey yaptinjz yok bu seni seven bitane insan gormedim
ahaggshshshxnsUzak kaldıkları dönemde ileri seviye dönüş eğitimi alıyorlardı tayfasıyla birlikte a bu da bayrak taşıyordu
bilmiyor muydum senceAferin öğreneceksiniz böyle böyle. Dahasıda var merak etme![]()
Kişi kendine bilir işiKonuyu saptıranların bir diğer iti
Evet karşımdaki gibiKonuyu ben saptırmadım konu belli sevim başkana yapılan bir saygısızlık var ama sen gelip konuyu geçmişe başka yere götürerek saptırıyorsun biz burda ağzımızı bozmadan iletişim kurabiliyoruz burda kim it kimin haysiyetsiz olduğunu görüyoruz
Kendinle barışık olman çok hoşKişi kendine bilir işi
Tm@BaşkanOnline forumda edilen küfürleri de oyunda edilmiş sayılmasi gerektiğini düşünüyorum burası da oyuna bağlı sonuçta
Bilmiyordunuz tabi. Ayazı asımı size yolladım, gidin ötün dedim de öğrendinizbilmiyor muydum sence![]()
Bazi arkadaslar olmasa küfürde kalamaycak baksana erkeğe@BaşkanOnline forumda edilen küfürleri de oyunda edilmiş sayılmasi gerektiğini düşünüyorum burası da oyuna bağlı sonuçta
Tamam sensin multi hadi işineBazi arkadaslar olmasa küfürde kalamaycak baksana erkeğe
Sen oyun yönetimimisin cevap veriyorsun
Keşke karşındaki gibi olabilsen ama sen benim parmağım bile olmazsın saygı terbiye konusunda şuana kadar ağzımdan tek bir kötü laf çıktığını kanıtlaEvet karşımdaki gibi![]()
Sen kimsinSen oyun yönetimimisin cevap veriyorsun
Sende pati yokmuyduKeşke karşındaki gibi olabilsen ama sen benim parmağım bile olmazsın saygı terbiye konusunda şuana kadar ağzımdan tek bir kötü laf çıktığını kanıtla
ayaz daha önce geldiğinde zaten öğrenmiştimBilmiyordunuz tabi. Ayazı asımı size yolladım, gidin ötün dedim de öğrendiniz![]()