İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Oguzhan burda anket acsak kimi görmeyelim oyunda diye basta farkla senin adin cikar sen kimsin boyle ustten konusuyosun yok oyuna sey yaptinjz yok bu seni seven bitane insan gormedim

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Konuyu ben saptırmadım konu belli sevim başkana yapılan bir saygısızlık var ama sen gelip konuyu geçmişe başka yere götürerek saptırıyorsun biz burda ağzımızı bozmadan iletişim kurabiliyoruz burda kim it kimin haysiyetsiz olduğunu görüyoruz
Evet karşımdaki gibi :)

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Şu konuya bir bakın bakalım bütün mesajları bir okuyun istenmeyen oyuncu ilan edilecek biri var. Kim sizce o ?

C E M

YüceTürk Kurucusu Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Şuan resmen utanıyorum şu konuşmalarınızdan Sinan başkan hiç bir kadına böyle bir davranışı kabul etmiyorum burda insanlık söz konusu bunun oyun olduğunu unutmayalım lütfen şuan ki konumuza dönelim rica ediyorum bugün Sevim başkana yapanlar yarın başka birine yapar bunların önüne geçilmesi gerekiyor

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Şu kadın hakları savunucularına bakıyorum da samet olayında bi başkaydılar şimdi başka sırf rakip partinizden biri diye destek veriyoruz algısı yapıp yazıyorsunuz. Bu kadar düşürmeyin kendinizi madem bir haksızlık var madem bir konu savunacaksınız o zaman bazı şeyleri ayırt etmeden yapın. Hak her yerde haktır. Bunun A B’si olmaz. Ama görüyorum ki algı için kendini siper edenler var bence oyunu bi kenara bırakıp bi kendinizi gözden geçirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...