Ooo hemen cevap vermen lazım @KadirBak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
Ooo hemen cevap vermen lazım @KadirBak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
@Oğuzhan Ülker neler diyor???Ben doğruyu söyledim sadece şuan, buyursun gelsin , tartışalım eşit şekilde.
İnsanlara ilk tavır önemli işte. Yazabilir evet , banada yazıyorlar, eleştiriye açık olmalısın artık. Biri bişey yazınca hemen sokak ağzına dönme oguzhan bu kadar basitBak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
Mesajı raporladınız mı?Burda belli olduğu gibi ben arkadaşı uyarmak istedim ama arkadaş banada sarınca bende altında kalmayıp kendimi savundum yani olayın sebebi olan kişi belli sadece bana değil bir çok kişiye karşı argo kullandı
Sokak ağzı değil aslında biraz hak ettiği dilden diyelimİnsanlara ilk tavır önemli işte. Yazabilir evet , banada yazıyorlar, eleştiriye açık olmalısın artık. Biri bişey yazınca hemen sokak ağzına dönme oguzhan bu kadar basit
Evet sadece bana değil diğer arkadaşlara yapılan mesajlarında raporladımMesajı raporladınız mı?
Moderatör müsünüz uyarıyorsunuzEvet sadece bana değil diğer arkadaşlara yapılan mesajlarında raporladım
Kardeş bak burasi bir oyun platformu belli kurallari var kimse kimseye kufur edemez çoluk çocuk var bir suru ayrica onlara kotu ornek oluyorsun bende misal ayar oluyorum kufur edesimde gelio tutuyorum kendimi gerek yok bole muhabetlere sen cikiyorsun ona buna kufur ediyorsun millete iyice itici geliyorsun sinirlerine hakim olamiyorsan forum tartisma alaninina girmiyeceksinBak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
Kadir sende anlamadın beni bak sana da söylüyorum senin dediğine zaten bişey dedim mi ? Demedim. Fakat hani şurda 50 kişi savunuyor ya sametin durumunda neden savunmadılar benim sadece bu garibime gidiyor. Tamam rakip olabiliriz ama bir kadına küfür varsa herkes tepki gösterir değil mi ama bunu yaomak yerine böyle yapmaları saçma geliyor banaS
İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.
Moderatör değilim ama toplum ahlakı gereği uyarmak gerekiyordu bende üstüme düşeni yapmaya çalıştımModeratör müsünüz uyarıyorsunuz![]()
Emre kadiri yalnız bırakmadı, işte gerçek dostKardeş bak burasi bir oyun platformu belli kurallari var kimse kimseye kufur edemez çoluk çocuk var bir suru ayrica onlara kotu ornek oluyorsun bende misal ayar oluyorum kufur edesimde gelio tutuyorum kendimi gerek yok bole muhabetlere sen cikiyorsun ona buna kufur ediyorsun millete iyice itici geliyorsun sinirlerine hakim olamiyorsan forum tartisma alaninina girmiyeceksin
Burada öyle konuşursan, medya da kendini aklamaya çalışırsın ozaman karşim. Herşeyin bir kuralı var. Topluluk içerisinde tartışma ve müzakereler edilir ama argo ve hakaretin olmadanSokak ağzı değil aslında biraz hak ettiği dilden diyelim
Rahatsız oluyorsan girmeyeceksin foruma tekrar diyorum hak edene hak ettiği gibi davranırım bu kadar basit , o kadar tartışdığım insan var birine hakaret ettim mi ? Haftalardır kimseye cevap verdim mi ? Burada ben yokken bile neler yazdılae yönetim de biliyor karşılık dahi vermedim kalkıp bunu yazacak son kişisinKardeş bak burasi bir oyun platformu belli kurallari var kimse kimseye kufur edemez çoluk çocuk var bir suru ayrica onlara kotu ornek oluyorsun bende misal ayar oluyorum kufur edesimde gelio tutuyorum kendimi gerek yok bole muhabetlere sen cikiyorsun ona buna kufur ediyorsun millete iyice itici geliyorsun sinirlerine hakim olamiyorsan forum tartisma alaninina girmiyeceksin
Atabilir iftira, sen kendini bilmiyor musun.Hakaret ile bir yere varılmayacağını biliyoruz çok şükür ama kimse kalkıp burada iftira atıp olayı saptıramaz hele ki böylesine ciddi bir konuda
Tamam bundan sonra senin gibi alaycı cümleler ile insanlarla sohbet ederim hakaret yerineBurada öyle konuşursan, medya da kendini aklamaya çalışırsın ozaman karşim. Herşeyin bir kuralı var. Topluluk içerisinde tartışma ve müzakereler edilir ama argo ve hakaretin olmadan