İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Bak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
İnsanlara ilk tavır önemli işte. Yazabilir evet , banada yazıyorlar, eleştiriye açık olmalısın artık. Biri bişey yazınca hemen sokak ağzına dönme oguzhan bu kadar basit

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Hakaret ile bir yere varılmayacağını biliyoruz çok şükür ama kimse kalkıp burada iftira atıp olayı saptıramaz hele ki böylesine ciddi bir konuda

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyor
Kardeş bak burasi bir oyun platformu belli kurallari var kimse kimseye kufur edemez çoluk çocuk var bir suru ayrica onlara kotu ornek oluyorsun bende misal ayar oluyorum kufur edesimde gelio tutuyorum kendimi gerek yok bole muhabetlere sen cikiyorsun ona buna kufur ediyorsun millete iyice itici geliyorsun sinirlerine hakim olamiyorsan forum tartisma alaninina girmiyeceksin

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
S

İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.
Kadir sende anlamadın beni bak sana da söylüyorum senin dediğine zaten bişey dedim mi ? Demedim. Fakat hani şurda 50 kişi savunuyor ya sametin durumunda neden savunmadılar benim sadece bu garibime gidiyor. Tamam rakip olabiliriz ama bir kadına küfür varsa herkes tepki gösterir değil mi ama bunu yaomak yerine böyle yapmaları saçma geliyor bana

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Kardeş bak burasi bir oyun platformu belli kurallari var kimse kimseye kufur edemez çoluk çocuk var bir suru ayrica onlara kotu ornek oluyorsun bende misal ayar oluyorum kufur edesimde gelio tutuyorum kendimi gerek yok bole muhabetlere sen cikiyorsun ona buna kufur ediyorsun millete iyice itici geliyorsun sinirlerine hakim olamiyorsan forum tartisma alaninina girmiyeceksin
Emre kadiri yalnız bırakmadı, işte gerçek dost

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Rahatsız oluyorsan girmeyeceksin foruma tekrar diyorum hak edene hak ettiği gibi davranırım bu kadar basit , o kadar tartışdığım insan var birine hakaret ettim mi ? Haftalardır kimseye cevap verdim mi ? Burada ben yokken bile neler yazdılae yönetim de biliyor karşılık dahi vermedim kalkıp bunu yazacak son kişisin

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş
Burda hepimiz sevim başkana kabul edilemez davranışı savunurken sinan başkan ve Oğuzhan geçmişi karıştırmaya başladı onlar geçmişi karıştırınca bende geçmişte olan bir bir şeyi söyledim

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hakaret ile bir yere varılmayacağını biliyoruz çok şükür ama kimse kalkıp burada iftira atıp olayı saptıramaz hele ki böylesine ciddi bir konuda
Atabilir iftira, sen kendini bilmiyor musun.
Az öncede deniz bana iftira attı. Kadın oyuncuya küfür etmişim, hakaret etmişim sözde. Ama ben kendimi biliyorum kardeşim , ispatlamazsan adam değilsin dedim bitti. Buyursun ispatlasın hadi

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Burada öyle konuşursan, medya da kendini aklamaya çalışırsın ozaman karşim. Herşeyin bir kuralı var. Topluluk içerisinde tartışma ve müzakereler edilir ama argo ve hakaretin olmadan
Tamam bundan sonra senin gibi alaycı cümleler ile insanlarla sohbet ederim hakaret yerine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...