MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz Yıldırım k

Üye
Vatandaş
Cevabı olmayınca insan yağın yoğurdun fiyatlarına sarıyor işte. Boş islerle uğraşma fenerin başına gel de şampiyon yap bizi dedeee
Cevabın olmayınca burda kudurursun burda ben konuşmaya başlarsam utanirsin İşine gelmeyince konuyu Fenerbahçe ye alırsınız böyle komiksin kadirbey sana söylüyorum yagcini al burdan

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Cevabın olmayınca burda kudurursun burda ben konuşmaya başlarsam utanirsin İşine gelmeyince konuyu Fenerbahçe ye alırsınız böyle komiksin kadirbey sana söylüyorum yagcini al burdan
Kardeş pardon sen kimsin? Yağcıymış güldürmeyin artık kendinize. Yenilince sus biraz. Tebrik et. Centilmenliktir. Ağlama buralarda.

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Rahat bırakırsanız artık sevinirim 1 kişiye 20 kişi cevap veriyor asiretmisiniz siz
Forumu rahat bıraksan sen zaten rahatlayacaz bir sus artık diyorum farkında mısın senden başka car car car konuşan yok

Forumda üst üste gündem değiştirdik ama sen geriden geliyorsun bu konuda takılıp durdun

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ben dün ne yazdım bb yazdım bıraktım siz uzatttiniz göz doktoruna gorunmeni tavsiye ederim
Sende b 12 de eksik. Dün sabah 5'de attığım mesajı hazmedemeyip cevap yazmışsın. Uzatan bizmişiz. Kabullen abisi bu seçim bitti önüne bak. Bir de lütfen balık ye senin ceremeni biz çekmek zorunda değiliz.

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Sende b 12 de eksik. Dün sabah 5'de attığım mesajı hazmedemeyip cevap yazmışsın. Uzatan bizmişiz. Kabullen abisi bu seçim bitti önüne bak. Bir de lütfen bal8k ye senin ceremeni biz çekmek zorunda değiliz.
Oh be sonunda yemin ederim ben anlamaz diye sadece emojiyle cevap verdim çünkü kusacağım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...