Hakkımda Yazılanlar Üzerine ... (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben demiyorum ki zamanında Fatih demişti Adam Parasını Verdi Diye Fatih Satiyor Koltuk Paran oldukça al sende 😃
Paramla satın almışım işte seni hakkın olanı ele geçirmişim senide attırmışım hala niye altınok diye yalvardın aylarca ondan sonra ?

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İlk Olarak Şunu Sormak İsterim Sevim Aydın İsimli Oyuncu Partisindeki Emireli Konumundaki Arkadaşa Fake Hesap Açtırıp Bana Oyundan Küfür Ettiriyor . O kişinin İsmini de hepsi biliyor . Ben O Hesapları Bildirdim Neden Oyun Yönetimi Ceza Vermedi ? Sevim Aydın Gizli Gizli Operasyon Çekecek Bize Ağza Alınmayacak Küfürler Ettirecek Başkaları Aracılığıyla Sonra Ben Kadınım Diye Masumu Oynayacak .. Kimse Bana Burda Efendilikten Bahsetmesin Efendi Konuşana Efendiyiz. Sinan Diye Bir Tip Çıkmış Bana Sapık Kelimesini Kullanmış , Kişi Kendinden Bilirmiş derler ya Kadın oyunculara nasıl yaklaşıyorsa herkesi öyle biliyor . Dün Beni Haklı Bulan Altın Ok Partisi Üyeleri de Ben Çıktım Diye Oğuzhan Ülker Ve Sinan'ı Haklı bulan Benim Gereken Cezayı Almam konusunda hem fikir olmuşlar :) Ben Ceza Almışım Almamışım Önemi Yok Sahte Dostluklara da İtimadim yok Oyun Yönetimi Bir Ceza Verecekse Evvela Sevime versin Bana da bir ceza verilecekse Verilir .
Ben hiçbir şekilde itham ettiğin şeyleri yapmadım ve yaptırmadım. Sen o günde dedim bu günde diyorum kendini çok yüksek görüyorsun işim gücüm yokta seninle mi uğraşacağım. Nerde kiminle nasıl konuşacağını bilmemen benim problemim değil. Gizli operasyon vs diyerek iftira atamazsın beni az çok tanıyan insanlar rakibim bile olsalar bununla uğraşmayacağımı senin düştüğün seviyeye düşmeyeceğimi bilir. Gelmiş utanmadan sıkılmadan yaptığın davranış bozukluğu için pişman olmak özür dilemek yerine gelip iftira atıp bide yapmadığım bir şeyi burda olmuş gibi kafanda kurgulayıp yazıyorsun. Benim kim olduğumu bilen biliyor. Halen lafımın arkasındayım BASİTSİN.

SametÜnal.

Albayrak Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Ben hiçbir şekilde itham ettiğin şeyleri yapmadım ve yaptırmadım. Sen o günde dedim bu günde diyorum kendini çok yüksek görüyorsun işim gücüm yokta seninle mi uğraşacağım. Nerde kiminle nasıl konuşacağını bilmemen benim problemim değil. Gizli operasyon vs diyerek iftira atamazsın beni az çok tanıyan insanlar rakibim bile olsalar bununla uğraşmayacağımı senin düştüğün seviyeye düşmeyeceğimi bilir. Gelmiş utanmadan sıkılmadan yaptığın davranış bozukluğu için pişman olmak özür dilemek yerine gelip iftira atıp bide yapmadığım bir şeyi burda olmuş gibi kafanda kurgulayıp yazıyorsun. Benim kim olduğumu bilen biliyor. Halen lafımın arkasındayım BASİTSİN.
Aynen senin ne olduğunu herkes biliyor

SametÜnal.

Vatandaş
Beni savunmak için yaptılar Diyen sen değil mıydın bugün gelmiş ben öyle birşey yapmadım diyorsun

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Beni savunmak için yaptılar Diyen sen değil mıydın bugün gelmiş ben öyle birşey yapmadım diyorsun
Savunulacak bir şey yapmadım ortada bir mevzu bile yoktu çıktın saydın saydın durmadın ben sana küfür etmedim, küfür de ettirmedim samet yüksekte görüyorsun kendini kafanda kurgulayıp yazıyorsun sıkışınca da sayıp sövüp kaçıyorsun herkese yaptığın bu seni de bilen biliyor.

SametÜnal.

Vatandaş
Savunulacak bir şey yapmadım ortada bir mevzu bile yoktu çıktın saydın saydın durmadın ben sana küfür etmedim, küfür de ettirmedim samet yüksekte görüyorsun kendini kafanda kurgulayıp yazıyorsun sıkışınca da sayıp sövüp kaçıyorsun herkese yaptığın bu seni de bilen biliyor.
Aynen kafamda kuruyorum... Kimin kendisini yüksekte Gördüğü belli gerçi sen insan olduğunu da Reddedip gölge olduğunu belirtmiştin geçtiğimiz günlerde

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Aynen kafamda kuruyorum... Kimin kendisini yüksekte Gördüğü belli gerçi sen insan olduğunu da Reddedip gölge olduğunu belirtmiştin geçtiğimiz günlerde
Samet Bey ben size fake hesap açtırtıp küfür etmedim böyle birşey yapmam ki size yapmaya tenezzül etmem iddianızın elde tutulur bir tarafı yok kanıtınız varsa buyrun paylaşın yoksa itham etmeyin size son sözümde bu ve hâlen lafımın arkasındayım BASİTSİN.

İyi günler

SametÜnal.

Vatandaş
Samet Bey ben size fake hesap açtırtıp küfür etmedim böyle birşey yapmam ki size yapmaya tenezzül etmem iddianızın elde tutulur bir tarafı yok kanıtınız varsa buyrun paylaşın yoksa itham etmeyin size son sözümde bu ve hâlen lafımın arkasındayım BASİTSİN.

İyi günler
Defol ya senden basit mi var insan ol önce gölge olma. İkincisi de benimde senle uğraşacak vaktim yok oyunu da bıraktım zaten işine bak sende boş işler hocası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...