Guvencem kendimNeye guveniyosun emirhan bu sozleri soyluyosun![]()

Guvencem kendimNeye guveniyosun emirhan bu sozleri soyluyosun![]()
Valla 1 ay onceskne kadsr banli olup 1 ay sonra her iki ittifakada seçim kazandirabildigimi görünce kendime güvenim daha da arttiNeye guveniyosun emirhan bu sozleri soyluyosun![]()
Prpye mi güveniyosun emoGuvencem kendim![]()
Prpyi lav ettim kimse gelmiyor ajanlar is yapmadıPrpye mi güveniyosun emo
Senin yüzünden bitti prp....Prpyi lav ettim kimse gelmiyor ajanlar is yapmadı![]()
Aynen bu özgüvenle Ob olursun ozmanValla 1 ay onceskne kadsr banli olup 1 ay sonra her iki ittifakada seçim kazandirabildigimi görünce kendime güvenim daha da artti![]()
İşte herkesi dinle kimseye güvenmeSenin yüzünden bitti prp....
Bak bu kadar istiyormusunuz aday olmami o zaman yanima gelin de oy kullanin sonucta yildirim cakacaksiniz kaybederim falanAynen bu özgüvenle Ob olursun ozman
Sen niye herkesi cagiriyon yaBak bu kadar istiyormusunuz aday olmami o zaman yanima gelin de oy kullanin sonucta yildirim cakacaksiniz kaybederim falan![]()
Birleşe birleşe kazanacağız derken şaka yapmıyordukSen niye herkesi cagiriyon ya![]()
İste benimde kastettigim bu nerde cokluk bla bla blaBirleşe birleşe kazanacağız derken şaka yapmıyorduk
Adayınıza başarılar dilerim dostumEmirhancım bizim yolumuz belli kankam. Adayımız da belli![]()
CansınAdayınıza başarılar dilerim dostum![]()
Yiğit adama niye beğenmedim atıyon kankimKavga etmeyin siz kardeşsiniz
Beğenmedim çünküYiğit adama niye beğenmedim atıyon kankim![]()
Yigitcim yapma kardeşim bak metin senjn abin olmuyorBeğenmedim çünkü![]()
Abiliği batsın onunYigitcim yapma kardeşim bak metin senjn abin olmuyor