15 yıl yatari var ona göreHançer ismi gayet güzel bizde yeni bir ittifak kurmayı düşünüyoruz ismi Kalaşnikof olabilir![]()

15 yıl yatari var ona göreHançer ismi gayet güzel bizde yeni bir ittifak kurmayı düşünüyoruz ismi Kalaşnikof olabilir![]()
JEDOJDOSJXPSJS15 yıl yatari var ona göre![]()
Sonuna kadar yanındayım abiYıldırım İttifakı;
188 kişiye ortalama 2.50 oy ortalaması düşüyor
Hançer İttifakı;
257 kişiye oryalama 2.01 oy ortalaması
188 kişinin kaçı oy katsayası yaptı bilmem ama 188 kişi başardığımız durumu 200 + kişi olduğumuzda neler olur bilemem..
Biz her zaman yaptığımızı yapmaya devam ettiğimiz sürece burada çok ittifak kurulur bozulurSonuna kadar yanındayım abi![]()
Sende hançere gelseneBiz her zaman yaptığımızı yapmaya devam ettiğimiz sürece burada çok ittifak kurulur bozulur![]()
Hergün fener marşıyla uyandiririm seniBiz her zaman yaptığımızı yapmaya devam ettiğimiz sürece burada çok ittifak kurulur bozulur![]()
Olunca konuşursunYıldırım İttifakı;
188 kişiye ortalama 2.50 oy ortalaması düşüyor
Hançer İttifakı;
257 kişiye oryalama 2.01 oy ortalaması
188 kişinin kaçı oy katsayası yaptı bilmem ama 188 kişi başardığımız durumu 200 + kişi olduğumuzda neler olur bilemem..
Ajanlar gelse kac oluyor acaba durumOlunca konuşursun
Komik miAjanlar gelse kac oluyor acaba durum![]()
Bilmem guldunmu senKomik mi
Lunapark değil burası hadiBilmem guldunmu sen
Bu ismi neye bakarak koydunuzHançer ismi gayet güzel bizde yeni bir ittifak kurmayı düşünüyoruz ismi Kalaşnikof olabilir![]()
Sende hançere gelsene![]()
Hergün fener marşıyla uyandiririm seni![]()
Noldu ahmet ne zoruna gitti soyleLunapark değil burası hadi
Hee kendime bakaraktan koydum koleksiyonum var emin ol görmek istemezsinBu ismi neye bakarak koydunuzkendinizemi
1- Olanlar üzerinden konuşuyorum farkettsiysen.Olunca konuşursun
Fatihide al kadiri yalnız bırakalım@Fatih Tutuk beni damardan vurdular Bb herşey için teşkürler
Kadiri yalnız bırakmam ben Fatih sizin olsunFatihide al kadiri yalnız bırakalım![]()
Kadiri çalarız o zamanKadiri yalnız bırakmam ben Fatih sizin olsun