İstek Dışı Atama Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Sn. @BaşkanOnline

Kars Valisi Hilmi Yiğit isimli başkanımız, kendisinden böyle bir istek ve talepte bulunmama rağmen, tamamen kendi düşüncesiyle beni uygun gördüğünü düşündüğünü söyleyerek atama yaptıktan sonra beni ay başından beri emek vererek zirveye taşıdığımız Çankırı şehrinden alıkoyarak, Kars Belediye Başkanı olarak atamış bulunduğunu söylemiştir.

Gereğinin yapılmasını ve tekrar ait olduğum ile Çankırı'ya dönmeyi talep ediyorum sizlerden..

Son düzenleme:

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kars Valisi olarak, Murat Ünlü’yü isteği dışında Kars şehrine belediye başkanı olarak atadığım için kendisinden özür dilemek istiyorum. Bu atama, o dönemki koşullar ve acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yapılmış olsa da, kendisinin rızası ve görüşleri yeterince dikkate alınmamıştır. Bu durumun Murat Ünlü’de yaratmış olabileceği rahatsızlık ve zorluklardan dolayı üzüntü duyuyorum. Kendisine ve onun bugüne kadarki çabalarına her zaman saygı ve değer verdiğimi belirtmek isterim. Daha iş birliğine dayalı ve hassas bir yaklaşım sergilemediğim için içtenlikle pişmanlık duyuyor, Murat Ünlü’den ve sizlerden özür diliyorum.
Saygılarımla

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Kars Valisi olarak, Murat Ünlü’yü isteği dışında Kars şehrine belediye başkanı olarak atadığım için kendisinden özür dilemek istiyorum. Bu atama, o dönemki koşullar ve acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yapılmış olsa da, kendisinin rızası ve görüşleri yeterince dikkate alınmamıştır. Bu durumun Murat Ünlü’de yaratmış olabileceği rahatsızlık ve zorluklardan dolayı üzüntü duyuyorum. Kendisine ve onun bugüne kadarki çabalarına her zaman saygı ve değer verdiğimi belirtmek isterim. Daha iş birliğine dayalı ve hassas bir yaklaşım sergilemediğim için içtenlikle pişmanlık duyuyor, Murat Ünlü’den ve sizlerden özür diliyorum.
Saygılarımla
Pişmanlık duyulacak bir durum yok ortada hocam verilen bir emek var ortada..

Bu ilgi ve alakayı biraz daha şehir sekmesine yönelerek vermenizi tavsiye ederim 67. Sıra nedir kurban olayım 😁 problem olduğunuz sıralama değil inan habersizce beni 67.sırada ki ilden al 1. Sırada ki ile koy yine kabul etmem bu durumu. Gereği yerine getirilir problem değil. Bir kaç saat de Kars'a hizmet ederiz 😂🫡

Son düzenleme:

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Pişmanlık duyulacak bir durum yok ortada hocam verilen bir emek var ortada..

Bu ilgi ve alakayı biraz daha şehir sekmesine yönelerek vermenizi tavsiye ederim 67. Sıra nedir kurban olayım 😁 problem olduğunuz sıralama değil inan habersizce beni 67.sırada ki ilden al 1. Sırada ki ile koy yine kabul etmem bu durumu. Gereği yerine getirilir problem değil. Bir kaç saat de Kars'a hizmet ederiz 😂🫡
Ben veriyorumda benden başka pek önem veren yok birde milletvekilimiz var önem veren 2 kişi bu kadar oluyor yapacak birşey yok