Sevdim bunu
Yalan devlet hayvan Desteği veriyor kardeşim 5 yıl satamiyorsunuz o kadar ölürse de devlet zararını karşılıyorYem pahalı, heryer beton diyorlar. Yalan mı yoksa bu??
Bu projeye destegi arttırıyorum!!!5tl değilde sana iş buldum ortalıkta dolanmada günlük 5.000 gel çocukları paylonco ol bari cocuklar ilerde sana oy verir
Kral eno baskan ne hikmetse benide davet etmiş iftar masasına bide Nihat Hatipoğlu ve Rize'deRizeliylen anlaşmadan Rizeye proje deniyor![]()
450 bin kisiyi nere sığdırcak birde Rizenin nüfusu 340 binKral eno baskan ne hikmetse benide davet etmiş iftar masasına bide Nihat Hatipoğlu ve Rize'de
450 bin kisiyi nere sığdırcak birde Rizenin nüfusu 340 bin![]()
Gelirsem tüm altın oku getiririm iftar masasına al sana 450 bin aslan tek başımıza bir ordu olduğumuzu unutmayın450 bin kisiyi nere sığdırcak birde Rizenin nüfusu 340 bin![]()
Bazı sizin gibiler 3 tabak yenildiği için onlarında hesaba kattıkRizeliylen anlaşmadan Rizeye proje deniyor![]()
450 toplam450 bin kisiyi nere sığdırcak birde Rizenin nüfusu 340 bin![]()
Kendi ordumu hesaba kattım diyemiyon da neyseBazı sizin gibiler 3 tabak yenildiği için onlarında hesaba kattık