Demokratik Partisi Partisi Kuruluş H.k (1 Kişi İçeride)

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Ailesi,

Bugün, oyunumuzun daha aydınlık bir geleceği için önemli bir adım attık. Demokratik Cumhuriyet Partisi'ni kurarak, halkımızın sesi, iradesi ve huzuru için yeni bir yol haritası belirledik. Bu adım, sadece bir siyasi parti kurmak değil; aynı zamanda halkın demokratik haklarını savunma, özgürlükleri teminat altına alma ve adil bir toplum inşa etme yolunda güçlü bir irade ortaya koymaktır.

Bizi farklı kılan nedir?
Biz, halkın gerçek temsilcisi olmak için yola çıktık. Bizim partimiz, her bir vatandaşın sesini duymak, sorunlarına çözüm üretmek ve her kesimi kucaklamak için kuruldu. Demokratik Cumhuriyet Partisi, halkın tüm katmanlarını kapsayan, katılımcı bir demokrasi anlayışını benimsemektedir.

Bundan sonra yeni sayfa yeni yol kimseyle kimsenin ayrımı yok bu oyunda biriz geliyoruz.
Saygılarımla,

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Gelen gelsin karşıya geleni bekliyoruz.🏆🏆🏆

Zaferler hantallaşmış oyun ortamına ve demokrasinin adına ve tarihine yazılacak en büyük zaferlerden olacaktır 👊

. Emir

DCP KURUCUSU / TUTUNAMAYANLAR PARTİ YÖNETİCİSİ
Vatandaş
Hayallerin peşinden giden lider
Demokrasiyi inşa eden bir kitle
İşte zafer, işte milletin önderi
Görünüyor yakında, ışıklar içinde

Yolunda yürüyen bir halkın sesi
Umudu büyüten, özgürlüğün izleri
Zafer yakışır, milletin gururu
Karşıda yükselir, yeni bir yurt nuru

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi

Bugün, oyunumuzun daha aydınlık bir geleceği için önemli bir adım attık. Demokratik Cumhuriyet Partisi'ni kurarak, halkımızın sesi, iradesi ve huzuru için yeni bir yol haritası belirledik. Bu adım, sadece bir siyasi parti kurmak değil; aynı zamanda halkın demokratik haklarını savunma, özgürlükleri teminat altına alma ve adil bir toplum inşa etme yolunda güçlü bir irade ortaya koymaktır.

Bizi farklı kılan nedir?
Biz, halkın gerçek temsilcisi olmak için yola çıktık. Bizim partimiz, her bir vatandaşın sesini duymak, sorunlarına çözüm üretmek ve her kesimi kucaklamak için kuruldu. Demokratik Cumhuriyet Partisi, halkın tüm katmanlarını kapsayan, katılımcı bir demokrasi anlayışını benimsemektedir.

Bundan sonra yeni sayfa yeni yol kimseyle kimsenin ayrımı yok bu oyunda biriz geliyoruz.
Saygılarımla,
Hayırlı olsun başarılar dilerim 🫡🇹🇷

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
İleri atılan cesur adımlarla
Karanlık dağılır, umutlar parıldar
Hak yolunda duran sarsılmaz irade
Milletin kalbinde ebedi yaşar

Ekilir toprağa barışın tohumu
Yeşerir göklerde adalet dolusu
Birlikte yürüyen eller kenetlenmiş
Aydınlık yarına, zafer yolcusu

Mustafa Taylan Deniz

Demokratik Cumhuriyet Part. Genel Başk. Yardımcısı
Vatandaş

Bizi farklı kılan nedir?

Saygılarımla,
Berat Başkanın açtığı yol doğrultusunda büyüyerek ilerleyecek kitle kitle yayılacak ve üyeleriyle bütün olup adil kararlarlar alarak adı gibi demokrasiden çok bahsettirecek bir çatı altında toplandık... Yolumuz açık sıloganımız belli...
"KOLLARI SIVADIK GELİYORUZ"