GÖLGE OYUNLARI (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Kimin çocukça hareketi varya konuşmak için konuşma laf atan siz konuşan siz. Kim sizi entrikalara karıştırıyo bizim sizinle sıkıntımız mı var asıl siz çocukça davranmayın bu zamana kadar kaç kez yazdım size forumda da triplerimizle uğraştım asıl ben sizi tanımıyorum ne ara bu kadar düşman oldunuz bize haberimiz yok
İsim yok sizle artık İsmail. Ben sizi tanımıyorum siz de beni. Hadi eyvallah

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Bana laf anlatmayın artık. Kim ne yapıyormuş kim kimin arkasından konuşuyormuş zerre umrumda değil. İsteyen istediğini söyler. Ben yokum artık.
Vallaha bu zamana kadar hiç bir mevzuyu buraya tanımadık şimdi buradaki adamlara sizler yok bilgemin yok ablasının yanında diye laf ediyorsunuz bence hiç girmeyin bu işlere nolur ,:)
Cunki biz bu zamana kadar hiç bir konuyu hiç kimseyle aramix bozulmasın diye tanımadık içimize attık
E bizim partimiz kapandığı gibi kapanmadan öncesinde de olayları bilmeden ayrılanlar sonra partimiz kapanınca kimseye sormadan ayrılanlar başka yerlere geçenler bizden kimseye yaparız hallederiz diyen olmadı herkes kafasina gore bi yerlere gectiyse bu is demekki bitmistir , o yuzden bugun ismail bilgemin yanindayimis uska ablasinin yanindaymis bunlara girmeyin burada mesele psrti değil oyundaki hiç bir partiyle de problemimiz yok saten ama yani burada şu an açılan konu çok saçmaydı 😀
Biz bazılarıysa siz bitirmeden önce bitirmistik dostum
Ama seninle hiç bir problemimiz yoktu neyse hayırlısı olsun 😀

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı

Katliamm

Üye
Vatandaş
Vallaha bu zamana kadar hiç bir mevzuyu buraya tanımadık şimdi buradaki adamlara sizler yok bilgemin yok ablasının yanında diye laf ediyorsunuz bence hiç girmeyin bu işlere nolur ,:)
Cunki biz bu zamana kadar hiç bir konuyu hiç kimseyle aramix bozulmasın diye tanımadık içimize attık
E bizim partimiz kapandığı gibi kapanmadan öncesinde de olayları bilmeden ayrılanlar sonra partimiz kapanınca kimseye sormadan ayrılanlar başka yerlere geçenler bizden kimseye yaparız hallederiz diyen olmadı herkes kafasina gore bi yerlere gectiyse bu is demekki bitmistir , o yuzden bugun ismail bilgemin yanindayimis uska ablasinin yanindaymis bunlara girmeyin burada mesele psrti değil oyundaki hiç bir partiyle de problemimiz yok saten ama yani burada şu an açılan konu çok saçmaydı 😀
Biz bazılarıysa siz bitirmeden önce bitirmistik dostum
Ama seninle hiç bir problemimiz yoktu neyse hayırlısı olsun 😀
Eymen kac defa dedik sana biz allah yukarda

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendirir herkes kendi partisine ya da ittifakına oy atmak zorundadır siz strateji diyerek buradaki herkesin hakkını yiyorsunuz gizli saklı anlaşmalar yasak diye düşünüyordum dimi @BaşkanOnline
Sen düşünüyorsun işte fkfkfkfk. Peki siz farklı bir ittifaktayken 10 vekili bulamamış bir parti olarak başka bir partinin bakanlık adayını desteklerken seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendireceğini düşünemediniz mi ittifakınıza oy atmak zorundaysanız neden bakanlık seçimlerinde başka ittifaktan adayları desteklediniz. Burada gelip bol keseden konuşmak kolay Adalet peşindeyseniz siz neden adil değildiniz siz neden küfür eden bir adamın affına ses çıkarmadınız siz neden önce kendinize bakmayıp gelip burada bizi eleştirme cüretine kapılıyorsunuz.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Her konuda fikri olan bir Eren birakiyorum buraya hemde misir kovasiylaa aaa
Fikir belirtmem gerekiyor mu 🤔
Açılan konu mantıklı her ittifak kendi adayına verecekse kendi adayına verecek bunun dışına çıkmaya çalışan partiler kuralı zaten çiğnemiş oluyor. Ama ben çok daha önceden ittifaklar hakkında düşüncelerimi belirtmiştim o gün herkes üç maymun oynayıp çıkarına göre hareket ettiği için artık konular hakkında fikir belirtmek istemiyorum.
Sana da patlamış mısır ısmarliyimmi başkanım 🍿

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Sen düşünüyorsun işte fkfkfkfk. Peki siz farklı bir ittifaktayken 10 vekili bulamamış bir parti olarak başka bir partinin bakanlık adayını desteklerken seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendireceğini düşünemediniz mi ittifakınıza oy atmak zorundaysanız neden bakanlık seçimlerinde başka ittifaktan adayları desteklediniz. Burada gelip bol keseden konuşmak kolay Adalet peşindeyseniz siz neden adil değildiniz siz neden küfür eden bir adamın affına ses çıkarmadınız siz neden önce kendinize bakmayıp gelip burada bizi eleştirme cüretine kapılıyorsunuz.
Abla füze atmışsın yavaş 😂

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Fikir belirtmem gerekiyor mu 🤔
Açılan konu mantıklı her ittifak kendi adayına verecekse kendi adayına verecek bunun dışına çıkmaya çalışan partiler kuralı zaten çiğnemiş oluyor. Ama ben çok daha önceden ittifaklar hakkında düşüncelerimi belirtmiştim o gün herkes üç maymun oynayıp çıkarına göre hareket ettiği için artık konular hakkında fikir belirtmek istemiyorum.
Sana da patlamış mısır ısmarliyimmi başkanım 🍿
Oluurrr severiz . Ama senin degerli fikirlerin bizim icin onemli neden ole diyorsun.

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Eymen kac defa dedik sana biz allah yukarda
Peki ya ondan sonrasında vahap kendi isiniz hallolduktan sonra içimizden birine 1 gün yazdınız mı parti kapandıktan sonra herkese mesajlar atmalar herkes nosunu atsın yönetime alıyorum bunlar hoş mu sence neyse bu konuyu buraya taşımak istemiyorum.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Oluurrr severiz . Ama senin degerli fikirlerin bizim icin onemli neden ole diyorsun.
2 hafta önce doğruları söylediğimde hem sizler hem de diğer arkadaşlar tarafından taşlandığım için artık bu konular hakkında yorum yapmıyorum 😁 he illa siz haklısınız demem gerekiyor ise evet siz haklısınız bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...