İhtiyar heyeti bayram gorusmeleri bitince size anlaritlar iyi gecelerHangi konu yine neyi başlatmışım.
İhtiyar heyeti bayram gorusmeleri bitince size anlaritlar iyi gecelerHangi konu yine neyi başlatmışım.
Türkçe öğretmeni mi oldun sen-geçeceksin
- işleri
Yok sen anlat madem attın ortaya bi lafİhtiyar heyeti bayram gorusmeleri bitince size anlaritlar iyi geceler
Ya sizin IQ seviyeniz başkan online sürümü kadar bile değil kaç 0.1 mi güncelleyinHesap makinesi bunlar boş insanlar uğraşma dedi onu dinliyorum
Bunlar kelime dagarciginiz baya asagida. Lutfen sizin gibi bir salon hanfendisine sizden laf anlamak isteyen yok. Hatta size bir sey soyleyende biz yonetime sormustuk siz atladinizEn azından seninle atışırken eğleniyordum bunlar laf anlamıyor yaw espri de yok kıymetini anladım![]()
Teşekkürler sayın türkçe öğretmenimKi ayrı yazılacak
-şimdi
-hanımefendi
-yapamazsın
-böyle
-şeyler
Rica ederim![]()
Anlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensinSen ne diyon ? Zamanında sırf senin için arkanda durduk her türlü şeyde yanında olduk sonra sen kendi ağzınla demedin mi biz konuştuk hallettik. Sen olayı da çok farklı anlamışsın Oyun başkanlığı seçiminde bu adamlar dediğin kalkıpta bize oy atmıyor oyun seçiminden sonra bu yazını da hatırlatacam sana. İstersen sende eskiyi hatırla ki senin arkanda bunca insanı bırakıo sattın yşne söylerim söylüyorum biz senin oğuzhanla olan sorunun için hep arkanda durduk sana edilen küfür bize edilmiştir diye ama sen gün geldi bize yanlış yapanların yanında olmayı tercih ettin bizim içinde sana edilen küfrün hükmü kalmadı seninde hükmün kalmadı şu oyunda TEK PİŞMANLIĞIMIZ DA SENİN ARKANDA DURMAKTI. Yanlış Yapmışız
Ahmet ob adayı sen misin ? Pişmanlığına devam et gardaş benim için hiç dert değil sadece merak ediyorum aday sen misin?Sen ne diyon ? Zamanında sırf senin için arkanda durduk her türlü şeyde yanında olduk sonra sen kendi ağzınla demedin mi biz konuştuk hallettik. Sen olayı da çok farklı anlamışsın Oyun başkanlığı seçiminde bu adamlar dediğin kalkıpta bize oy atmıyor oyun seçiminden sonra bu yazını da hatırlatacam sana. İstersen sende eskiyi hatırla ki senin arkanda bunca insanı bırakıo sattın yşne söylerim söylüyorum biz senin oğuzhanla olan sorunun için hep arkanda durduk sana edilen küfür bize edilmiştir diye ama sen gün geldi bize yanlış yapanların yanında olmayı tercih ettin bizim içinde sana edilen küfrün hükmü kalmadı seninde hükmün kalmadı şu oyunda TEK PİŞMANLIĞIMIZ DA SENİN ARKANDA DURMAKTI. Yanlış Yapmışız
Tamam Oğuzhan Hadi git uyu gergin gördüm seni kızdın mı sen bize oyunların bozulacak diye Hadi defol konuyu kirletmeYa sizin IQ seviyeniz başkan online sürümü kadar bile değil kaç 0.1 mi güncelleyin
Uğraşma vergi kasarken delirmiş olmalı kırık türkçecilere benziyoTürkçe öğretmeni mi oldun sen
Cok komiksin beyefendi lütfen profilinden Burak Dumanın kazandığı 23. DÖNEM OYUN BAŞKANI yazılı şeyi silermisin çok yapmacik duruyor ayni Trabzon gibi makamimu verun diye gezme ortalıktaYa sizin IQ seviyeniz başkan online sürümü kadar bile değil kaç 0.1 mi güncelleyin
Sen haddini çok aştın. Aday ben değilim bu birincisi.Anlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensin
Ahmet ob adayı sen misin ? Pişmanlığına devam et gardaş benim için hiç dert değil sadece merak ediyorum aday sen misin?
Geçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.İhtiyar heyeti bayram gorusmeleri bitince size anlaritlar iyi geceler
Benim abiAnlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensin
Ahmet ob adayı sen misin ? Pişmanlığına devam et gardaş benim için hiç dert değil sadece merak ediyorum aday sen misin?
Yok abi Bilgem Baskan aday.Anlaşılan aday sensin Ahmet şimdi yoksa burada Oğuzhan a güzelleme yapacak tek adam sensin
Birincisi kimseyi sorumlu tutma abi konuyu ben açtım geçen dönem kim neredeyse nerde şuan ki konuya bakmak zorundayız geçen dönem yapılan yanlıştı şimdide yanlışGeçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.
Desteklediğin isim adaydı diye mi ?
Hem ozaman bugün tartıştıklarınızlada aynı ittifaktaydınız ?
Vallahi kacirmisim inan senin icinde yapardim bilirsin olmadik zamanlarda ban yemisligim bile vardir seyy ne icindi o unuttum neyse neyse . E sende oleydin yer degistiGeçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.
Paşam parti başkanın geçen dönem yapılan yanlışa ortak olanlardan bilmem farkındamısınBirincisi kimseyi sorumlu tutma abi konuyu ben açtım geçen dönem kim neredeyse nerde şuan ki konuya bakmak zorundayız geçen dönem yapılan yanlıştı şimdide yanlış
Ayy yoo yine bozkurtla beraberdim her zamanki gibiGeçen dönem Denize parti açtırıp aday sayını düşürerek oy bölünmesini engellerken neden bu kadar özverili çalışıp istatislikler çıkararak forumda konu açmadınız.
Benimde anlatmak istediğim o kimse mahsum değil boşver. Konuyu açtınız yönetimin kararını bekleyin tartışmaya gerek yok bence.Vallahi kacirmisim inan senin icinde yapardim bilirsin olmadik zamanlarda ban yemisligim bile vardir seyy ne icindi o unuttum neyse neyse . E sende oleydin yer degistineymis degisebiliyormusuz coks sevdigim hurmetli bir kardes var kendisinin traktoru var o demisti kisiler ve yerler sekil degistirir oyun bu be yaaaaaa